Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 203 m² bez realitkyK Vodárnám, Karlík - Karlík, Středočeský kraj

Rezervováno
K Vodárnám, Karlík - Karlík, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 077 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme moderní funkcionalistický rodinný dům v obci Karlík v těsném sousedství obce Dobřichovice (docházková vzdálenost), kde se nachází veškerá infrastruktura a občanská vybavenost – supermarket, obchody, restaurace, školka, škola, pošta, vlakové nádraží atd. Z Dobřichovice je Praha dostupná vlakem za cca 20min. Vlak jezdí 4x do hodiny.

RD byl postaven v roce 2003 a v roce 2017 prodělal rekonstrukci fasády včetně zateplení a výměny oken (trojskla) v rámci programu „Zelená úsporám“. Po zateplení je domek klasifikován v kategorie „C“ z hlediska energetické náročnosti. RD má dvě plnohodnotná patra s plochou střechou.

RD je situován na vlastním rohovém pozemku o celkové velikosti 782 m2. Pozemek a RD je připojen ke všem sítím – elektřina, plyn, voda, kanalizace a je přístupný po zpevněné asfaltové komunikaci s veřejným osvětlením. Na pozemku se nachází užitková studna k zalévání zahrady. Před pozemkem jsou parkovací místa pro 2 automobily.

Celé přízemí RD zabírá velký obývací pokoj a samostatná kuchyně vizuálně propojená s obytným prostorem. Přízemí je opticky propojeno se zahradou velkými prosklenými okny na jižní a západní stranu. V přízemí se rovněž nachází zádveří s WC. V obývací místnosti jsou umístěna krbová kamna.

Patro je přístupné po otevřených schodech z obývací části a nacházejí se zde 3 pokoje, koupelna s vanou a sprchovým koutem a prostorem pro pračku a samostatné WC.

Vytápění a ohřev teplé vody jsou zajišťovány kombinovaným plynovým kotlem. V každé místnosti jsou umístěny radiátory, přičemž koupelny, WC a kuchyně jsou vytápěny podlahou, v obývacím pkoji jsou podél velkých oken podlahové fancoily. RD je chráněn alarmem s pohybovými čidly a magnety v oknech.

Součástí RD bude při prodeji i vybavená kuchyňská linka se spotřebiči a velké vestavné skříně ve všech obytných místnostech.

Vjezdová brána na pozemek má elektrický pohon na dálkové ovládání.

Kromě RD se na pozemku nachází samostatný zděný podsklepený objekt s garáží, dílnou a sklepním prostorem vhodným pro umístění např. sauny nebo fitness. Na pozemku je možno parkovat dvě auta.

Na pozemku je udržovaná zahrada s vzrostlými stromy, která zajišťuje dostatečné soukromí pro obyvatele RD. Podél celé jižní strany RD je terasa z tropického dřeva přímo přístupná z kuchyně a obývacího pokoje.

Rozměry:

celková parcela: 782m2

zastavěná plocha RD: 98m2, podlahová plocha RD: 148m2 + terasa

zastavěná plocha dílna, garáž, sklep: 48m2, podlahová plocha: 55m2

K předání a nastěhování: říjen 2018

tel. 602 143 243

Jednáme pouze s přímými zájemci, realitní kanceláře a zprostředkovatelé prosíme nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528530
Dispozice4+1
Plocha pozemku782
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha203
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.