Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 59 m² bez realitkySulická, Praha - Lhotka

Rezervováno
Sulická, Praha - LhotkaČástečně vybaveno
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


“Novostavba bytu” 3+KK / 59 m2, se šatnou 4 m2, komorou 2 m2 a sklepem 2 m2 v 7NP revitalizovaného panelového domu s výtahem a relaxační zónou v rámci oplocené zahrady, uprostřed zeleně v zástavbě rodinných domů s překrásným výhledem na Prahu.

Jedinečná možnost koupě dosud neobydlených bytů v různých lokalitách Prahy po kompletní rekonstrukci přímo od investiční a developerské společnosti s letitou praxí v oblasti provádění staveb a komplexních rekonstrukcí. 

Námi prodávané byty prošly nákladnou rekonstrukcí zahrnující mimo jiné rozvody elektro, vody a odpadů, osazením nových vstupních bezpečnostních a interiérových dveří vč. obložkových zárubní (vzor bělený dub) korespondující s barvou vinylové podlahy, která je položena skrze celý byt. V rámci celého bytu jsou instalovány SDK stropní podhledy a nové štuky na stěnách vč. výmalby, nové zděné jádro vč. velkoformátové dlažby a obkladů v koupelně i WC. Koupelna disponuje vanou, umyvadlem s vestavěnou skřínkou v dekoru bílá lesk, nástěnným zrcadlem a místem pro pračku se sušičkou. WC je závěsné s podomítkovým splachovacím systémem Geberit. 

Byt je vybaven kuchyňskou linkou v dekoru kombinace antracit pro nástěnné skřínky, bílá - lesk pro spodní a vysoké skřínky s černou pracovní deskou a obkladem dub. Součástí kuchyňské linky je vestavná trouba a mikrovlnka, varná deska, myčka nádobí a lednice.

V rámci rekonstrukcí bylo použito vybavení a zařizovacích předmětů předních českých i zahraničních výrobců jako jsou Villeroy&Boch, Duravit, Hansa, Grohe, Sapeli, ale také např. IKEA, Siko, Jika, SOLO, aj. pro docílení modularity instalovaných prvků, např. budoucí výměnou dvířek kuchyně nebo pohledových částí nábytku získá byt nový vzhled s minimální investici bez nutnosti koupě a montáže celé sestavy. 

Každý byt je možné zakoupit ve shora uvedeném základním provedení vč. kuchyňské linky anebo vč. vyobrazeného vybavení na vizualizacích. Cena tohoto vybavení se pohybuje vč. instalace okolo 190.000,- Kč, které bude započítáno do ceny bytu. 

Rovněž bylo přihlédnuto k efektivnímu a nenákladnému budoucímu řešení každého prostoru, tj. byty vždy disponuji prostorem pro modulární vestavěnou šatnu, která eliminuje další investice do nákladných a rozlehlých vestavěných skříní, ale i k řešení jednotlivých pokojů, proto je každá ložnice vyobrazena ve více provedeních (ložnice rodičů, dětský pokoj pro miminko, dětský pokoj pro starší dítě, dětský pokoj pro dvě děti nebo varianta s pracovnou). 

Bytový dům prošel kompletní revitalizací vč. výtahu, plastových oken, zatepleni, nové kotelny, aj., čemuž odpovídají i nízké provozní náklady 3.800,-Kč vč. elektriky. 

Krč je lokalitou s perfektní dopravní dostupností (Metro ve vzdálenosti 3 zastávky / 8min autobusem, BUS vedle domu, napojení na hlavní tahy D1 a Magistrálu nedaleko) a občanskou vybaveností (škola i školka za domem, dětské hřiště a park hned za domem, přírodní koupaliště nedaleko, lékařské středisko, síť obchodů, restaurace, kino, fitness, aj. v pochozí vzdálenosti 2min). 

Součásti ceny je zajištění kompletního právního servisu i výhodného financovaní zahrnující porovnaní nabídek od všech bankovních domů. 

V průběhu prováděné rekonstrukce je po dohodě možné provádět i klientské změny v součinnosti s koordinátorem stavby a bytovým architektem, který dle požadavku vypracuje 3D model Vámi navržených změn. 

V případě, že se Vám námi prováděné rekonstrukce libí, ale nevyhovuje Vám dispozice nebo lokalita nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám nemovitost dle Vašeho zadání vyhledáme, zajistíme kompletní právní i finanční servis a následně byt zrekonstruujeme. Celý průběh bude konzultován s koordinátorem stavby a bytovým designerem, který Vám dle požadavku zpracuje 3D návrh.  

Odstíny a barevné kombinace se mohu v rámci 3D vizualizací lišit, proto budou upřesněny při osobni konzultaci.

Stav 1/2019 Právě jsou dokončeny štuky a nivelace podlah celého bytu. 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528946
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.