Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 110 m² bez realitkyMírové náměstí, Kouřim - Kouřim, Středočeský kraj

Mírové náměstí, Kouřim - Kouřim, Středočeský kraj
Cena830 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 520 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dům o dispozici 5kk (rozměr domu 16x10m) na vlastním pozemku o výměře 334m2. V domě je zavedena elektřina (ČEZ), přípojka plynu a vodovodní přípojka. Dům je před kompletní rekonstrukcí (příp. demolicí). Nemovitost se nachází ve městě Kouřim, okr. Kolín, cca 20min. autem z Prahy 9-Černého Mostu. Je v pěkné tiché ulici, jen 2 minuty chůze od krásného náměstí s gotickým kostelem v Kouřimi. Město Kouřim má veškerou občanskou vybavenost (úřady, školku, školu, lékaře, služby, muzeum a nabízí bohatý kulturní život). Objekt je ihned k prodeji, v osobním vlastnictví a neváznou na něm žádná věčná břemena. Na dům je vypracován zajímavý projekt, který může být v případě zájmu nabídnut novému majiteli. V současném stavu není obyvatelný. Více informací telefonicky. Prohlídky možné kdykoliv po domluvě i během dne. Cena je k jednání.

Offering a house before reconstruction or demolition. In city of Kouřim, approx. 20minutes by car from Černý Most (Prague 9). In quiet nice street. House is ca. 2 minutes walking from Kouřim square. This property is immediately at disposal, in ownership. The building is actually not for living. The complete reconstruction or destruction is in need. Payment by cash is prefered More information by phone or personaly during the visit. Price to negotiate. I speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529883
Dispozice5+kk
Plocha pozemku334
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha110
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.