Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyPelušková, Praha - Kyje

Pelušková, Praha - KyjeČástečně vybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný (98 m²) mezonetový byt o dispozici 3+kk s balkonem v klidné lokalitě Praha 14, Kyje na Hutích.

Byt se nachází ve 2. patře bez výtahu. Za bezpečnostními dveřmi se nachází rozlehlá předsíň, z části využívaná jako pracovna. Z předsíně je vstup do koupelny se dvěma umyvadly, topným žebříkem, dvěma okny, rohovou vanou a dostatečným prostorem pro pračku i sušičku. Na samostatném WC s dalším umyvadlem je umístěn plynový kotel. Dále se z předsíně dostaneme do obývací části (45 m²). Prostorný a světlý obývák je vybaven šatní skříní, pracovním koutem a jeho dominantu tvoří krb. Součástí obývacího pokoje je kuchyň, která v roce 2017 prošla kompletní rekonstrukcí (nové rozvody vody, elektřiny, vinylová podlaha, led osvětlení a prostor pro jídelní kout). Součástí vybavení kuchyně je indukční deska, trouba a myčka Beko a lednice Whirpool. Vstup na terasu (9 m²) zajišťuje dvoukřídlé francouzské okno.

Z obývacího pokoje vede schodiště do vestavěného patra se dvěma pokoji (13 m² a 11 m²)

Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem a krbem. Podlaha je v bytě řešena dlažbou (koupelna, WC a předsíň), vinylem (kuchyň), parketami (obývák) a ploovoucí podlahou (pokoje v patře).

V okolí se nachází několik restaurací, dětské hřiště, minigolf a 2 večerky. Zastávka autobusu Hutě je od bytu vzdálená přibližne 3 minuty a nejbližší zastávka metra (Rajská zahrada) 7 minut pěšky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530068
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.