Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1122 m² bez realitkyMánesova, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Mánesova, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 225 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivní nabídka stavebního pozemku v Řevnicích s celkovou rozlohou 1122 m2. Pozemek se nachází na východním okraji města Řevnice na pravém břehu řeky Berounky v obytné zóně s rodinnými domy. Pozemek je přístupný z veřejné zpevněné komunikace, je oplocený, nachází se v rovině a je na něm několik vzrostlých stromů. Na hranici pozemku jsou kompletní inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, elektřina, plyn). Regulativ prostorového uspořádání města Řevnice pro danou oblast je: zastavitelnost plochy parcely 30 %, minimální výměra parcely pro RD 800 m2.

Řevnice jsou atraktivní lokalitou v údolí řeky Berounky s veškerou občanskou vybaveností. Ve městě se nachází například škola, školka, zdravotní střediska, lékárna a je zde široká možnost sportovního a kulturního vyžití pro děti i dospělé (kroužky pro děti, sportovní zázemí, kino, lesní divadlo atd.) Výborná dostupnost do Prahy - vlakové nádraží v docházkové vzdálenosti 5 minut, časté spoje včetně nočních, výborné spojení autem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530085
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 122
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.