Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPadovská, Praha - Horní Měcholupy

Padovská, Praha - Horní MěcholupyVybaveno
Cena4 570 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 381 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zařízený byt 2+kk v první etapě velmi žádaného a oblíbeného projektu Bydlení Nad Přehradou od FINEPu. Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží se 6m2 balkónem orientovaným na západ (skvělé letní večery zaručeny!)

Byt má plně vybavenou kuchyňskou linku se spotřebiči (vestavěná mikrovlnná trouba, vestavěná lednice, myčka 60cm, sklokeramická deska, trouba) oddělenou ložnici a 2 vestavěné skříně na míru. Byt je celkově opravdu velmi pěkný, příjemný, útulný a sladěn do přírodních barev a moderního stylu.

Lokalita je velmi perspektivní, MHD zastávka (1 min chůze) na metro Háje C (10 min) nebo Skalka A (18 min), případně Nádraží Hostivař (8 min). V okolí (2 min chůze) Hostivařský lesopark s vodní nádrží Hostivař. Blízko je i sportovní vyžití (Golf) a minipivovar Hostivar. Školka (3 min chůze) a základní škola přímo pod budovou (2 min chůze). Výborná dostupnost do obchodů - Albert (3 min autobusem) Billa, Penny, Lidl (vše do 10 min). Nic vám zde nechybí. Budova je bezbariérová.

V budově se nachází dva moderní výtahy, možnost využití sauny a posilovny. 3 patra podzemních garáží, kočárkárny a sklepy.

Byt je v osobním vlastnictví a není na něj vázáno žádné břemeno ani hypotéka. Zájemci o prohlídku pište prosím do zpráv. V bytě denně bydlíme, jsme prvním vlastníkem od předání developerem FINEP. Byt se prodává plně vybavený, vše je na domluvě (vybavení již v ceně).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530340
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.