Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyJaroslava Haška, Most - Most II, Ústecký kraj

Jaroslava Haška, Most - Most II, Ústecký kraj
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 788 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Exkluzivně Vám nabízím jako přímý majitel byt 3KK o celkové výměře 68 m2 s balkonem v osobním vlastnictví . Nachází se v 1.NP v panelovém domě. Byt má po rekonstrukci koupelnu s rohovou vanou a WC. Novější kuchyňská linka propojena s obývacím pokojem. Momentálně je dispozice bytu 2kk, mezi dvěma pokoji došlo vybouraní příčky a vznikla jedna velká místnost, již jsem takto byt koupil. Není problém vybudovat příčku a vznikne byt zpět o velikosti 3kk. V bytě jsou plovoucí podlahy s vystěrkovaným základem, dále chodba, kuchyň a koupelna je dlažba a keramické obklady. Byt je nově bíle vymalován a je téměř prázdný, nyní ho využívám jako soukromý atelier. Součástí prodeje je rohový nový gauč. Byt má k dispozici vnitřní komoru včetně venkovní na chodbě. Elektřina 220 V, vytápění dálkové, voda z vodovodního řádu, kanalizace centrální.Dům je po kompletní rekonstrukci: zateplení domu s novou střechou, plastová okna, bezpečnostní vchodové dveře, nově zrekonstruované balkony, nyní nový výtah. a kamerový systém. Bezproblémové parkování před domem. Byt je ve velmi klidné lokalitě. Je zde veškerá občanská vybavenost: MŠ,ZŠ,SŠ, obchody,pošta,vlak, autobus,tramvaj, aquapark, hrad a další. Byt prodávám po starobních rodičích.

LV je čisté bez právních vad nebo zástav! Neplatíte provizi RK, která by byla od 30 až 60 tisíc !

Prodej je bez REALITNÍ kanceláře!! Nemám zájem o kontaktování jakékoliv RK!! Výhodné financování zajistím. Prosím o kontaktování pomocí e mailu. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530476
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.