Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 268 m² bez realitkyLetní, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Rezervováno
Letní, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajVybaveno
Cena10 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba moderní vily se nachází v zástavbě nových i starších domů, v klidné oblasti poblíž lesního porostu.

Stavba domu byla pojata velmi velkoryse (rok dokončení prosinec 2015) a patří v celé oblasti k jedné z nejmodernějších. Její vnitřní vybavení je ve skvělém stavu, vše v luxusním provedení, vila je využívána současnými majiteli jen minimálně.

Vila je jednopodlažní, má velký obývací pokoj s kuchyní (65 m2), tři ložnice, pracovnu/sklad, dvě koupelny, velkou šatnu a terasy. ČIstá vnitřní podlahová plocha je 165m2.

V domě je velkoformátová dlažba, v ložnicích koberec, vestavěný nábytek na míru v celém domě, kuchyňská linka vybaven spotřebiči Miele. Vytápění tepelným čerpadlem, záložní elektrický kotel a krbová kamna v obývacím pokoji. Voda je v domě rozvedena z vlastních 2 studen a odpady svedeny do septiku. V domě rozveden internet, zabezpečení. Možno dostavět bazén.

Výborné dopravní spojení s Prahou

Newly built modern villa located within short distance from forest. Completed in 2015 and includes top class interior and exterior fittings and quipment. The house is being used by current owners vere extensively. It is located at one floor with a large living room area (65m2), it has 3 separate bedrooms, 1 other room (storage, office), 2 bathrooms, large clothes storage spaces. Each room has an access to outside terrace, where a swimming pool could be built additionally. Net internal area is 165m2.

Floors: tiled, carpets in bedrooms. Kitchen - top standard fitted with Miele devices. Water is supplied from 2 own wells. Easy and fast transport to Prague

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530496
Dispozice5+kk
Plocha pozemku958
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha268
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.