Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 160 m² bez realitkyOtmarov - Otmarov, Jihomoravský kraj

Otmarov - Otmarov, Jihomoravský kraj
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 466 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej dokončené hrubé stavby rodinného domu se zahradou a vjezdem na pozemek v Otmarově, pouhých 7 km jižně od Brna. Dům má velkoryse pojaté vnitřní prostory s dostatkem světla a množstvím úložných prostor.

Samostatně stojící přízemní dvojdům se sedlovou střechou a obytným podkrovím. K dispozici je z uličního pohledu levý dům. Pravá část dvojdomu je již prodána (dům je již zcela dokončený a obývaný).

Dům se nachází na rovinatém pozemku, okolní zástavbu tvoří samostatně stojící rodinné domy. Nemovitost má vlastní vjezd na pozemek a výměru parcely 395 m². Zastavěná plocha domu je 110,72 m², podlahová plocha 160 m².

IS - elektřina, voda, plyn, kanalizace.

Uvedená cena je za pozemek a dům ve fázi hotové hrubé stavby včetně oken, fasády se zateplenou probarvenou fasádní omítkou a kompletními IS přivedenými do přípojných míst u domu. Finální dokončení domu je možné dohodnout se stávající stavební firmou (smlouva o dílo), případně realizovat ve vlastní režii. Nemovitost lze finálně dostavět do 4 až 5 měsíců od zahájení dokončovacích prací. V případě včasné rezervace jsou klientské změny a specifikace možné.

Cena za dokončený dům činí 6.890.000 Kč, přičemž investor stavby zajistí jeho kolaudaci. V ceně dokončené nemovitosti jsou zahrnuty tyto položky: dům včetně všech příček, interiérové a venkovní dveře, veškeré rozvody, omítky, výmalby, obklady, podlahové krytiny, kompletní sanita toalet a koupelen, zateplená hotová fasáda, plastová okna v dekoru, veškeré klempířské prvky, všechny IS přivedené do přípojných míst u domu.

Dům je postavený z tvárnic Porotherm, střešní krytina pálená střešní taška Tondach, plastová okna s izolačním trojsklem, fasáda je nadstandardně zateplená, topení a ohřev vody centrální, elektrický kotel, elektrické topení. Podle projektu je dům ve velmi úsporné energetické třídě B. V případě zájmu a včasné rezervace může být vybaven centrálním rekuperačním systémem splňujícím mimořádně úspornou energetickou třídu A.

Případným přikoupením dalších navazujících až 877 m² pozemku (z toho 112 m² tvoří podíl na příjezdové cestě) lze zajistit zadní příjezd k parcele.

Parkování je možné v prostorné předzahrádce na vlastním pozemku, případně lze přistavět garáž za domem.

Dispozice:

1.NP (81,41 m²) - zádveří 13,32 m², WC se sprchou a umyvadlem 4,49 m², chodba 8,48 m², schodiště, technická místnost 8,19 m², spíž 2,70 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 41,64 m², úklidová komora 2,59 m², terasa 44,14 m².

2.NP - podkroví (78,09 m²) - chodba 9,39 m², tři pokoje se samostatnými vstupy 17,23 m², 16,03 m² a 18,70 m², koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem 16,74 m².

Půda - podkrovní prostor vhodný i pro vestavbu dalšího pokoje.

Další technické specifikace je možné nahlédnout v projektové dokumentaci.

Z místa je velmi rychlé dopravní spojení do centra Brna - autem do 10 minut, asi do 25 minut (autobusem IDS, případně navazujícím vlakem z Rajhradu či Chrlic).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530733
Dispozice4+kk
Plocha pozemku395
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha160
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.