Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+kk • 240 m² bez realitkyK Prelátům, Praha - Přední Kopanina

K Prelátům, Praha - Přední KopaninaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby14 000 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Nabízíme pronájem velkého dvoupatrového bytu s třetím patrem v podkroví 6+kk o rozloze 280m2 s lodžií, jako hlavní jednotky bytového domu, se dvěma balkóny, půdním ateliérem a s nádherným výhledem na celé údolí. V rozsáhlém bytě jsou k dispozici tři ložnice, dvě koupelny s whirpoolem, wc pro hosty, půdní pracovnou, v přízemí velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, úložný prostor cca 20m2 a garáž v ceně nájmu. Jedná se o byt odpovídající velikosti domu v prvotřídní bytové vile, na pozemku 985m2, nacházející se v Praze 6 – Přední Kopanina, nedaleko letiště Václava Havla. Lokalitou v blízkosti přírodní rezervace Divoká Šárka, ale zároveň v dobré dostupnosti do centra (5 min MHD, 15 min na st. Dejvická), eventuálně do mezinárodní školy v Nebušicích. K dispozici také zahrada s vinným sklípkem a venkovním grilem.

Byt má centrální zabezpečení, možnost napojení na PCO (pult centrální ochrany) a osazen PIR detektory pohybu. Celý dům sestává z tohoto velkého bytu v rámci bytového domu. Částečně vybaveno.

V rámci bytového domu se nachází ještě dva byty, :

jednoho menšího o velikosti 3+1 a přízemního patra s ateliérem 1+1, nabízený v současné době jako atypický byt. Složení nájemníků těchto bytových jednotek je obvykle mezinárodní a dlouhodobé, lze jednat i o pronájmu celé ho bytového domu.

Cena pronájmu: 33.000,-Kč + paušál 14.000,-Kč (el., plyn, voda, internet 50Mbit)

Je požadována vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

(V případě eventuálního zájmu o pronájem celého bytového domu (všech tří jednotek zobrazovaných v profilu) cena 62.000Kč měsíčně plus přepis všech energií na nájemce.)

V případě zájmu či vice informací nás prosím kontaktujte:

Zuzana Beňová, 605 246 425, zu.benova@gmail.com, Vladislav Píša 603 471 999 pisa@yugo.cz

we speak english, spanish, ...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530973
Dispozice6+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.