Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 142 m² bez realitkySoukenická, Praha - Nové Město

Soukenická, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena16 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 855 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, tichý a světlý byt 3+1 plus pokojík pro služku (138m) a zděný sklep (4.5m). Byt je v osobním vlastnictví a lze si na něj vzít hypotéku. V ceně bytu je zdarma družstevní podíl na dalších 3 bytech a 3 nebytových prostorech. Fond oprav jedna koruna na metr. Levné vytápění. Výtah.

Na celé střeše domu nová terasa z exotického dřeva s posezením a výhledem na všechny světové strany, vč. hradu.

Byt má všechna původní, historická, dveře a kování. Nová okna s trojskly a mosazným kováním jsou kopií původních. Byt je po částečné renovaci (zrenovovány všechny pokoje a vstupní hala). Nové elektrické jističe.

Kuchyň je plně vybavená, vč. parní trouby a myčky. Dubové parkety a dlažba. Koupelna má vanu i sprchový kout. WC je samostatné. Veliký obývací pokoj (40m) je rozdělený závěsy na obvací/TV část, pracovnu a jídelnu. Dvě velké ložnice (25m a 27m). Velká vstupní hala. V jedné z ložnic je klimatizace (klimatizační jednotka je na střeše domu).

Stěny uvnitř bytu nejsou nosné (skeletový dům z roku 1932 vyzděný cihlami). V bytě jsou dvoje stoupačky a bylo by možné ho rozdělit na dva až tři byty. Druhé stoupačky jsou u pokoje pro služku za kuchyní. Byt lze také jednoduchou úpravou rozdělit na 4 velké, neprůchozí pokoje.

Skvěle fungující SVJ. V ceně bytu je cca 10% družstevní podíl na dalších 3 bytech a 3 nebytových prostorech. Fond oprav je hrazen z příjmů domu. Poplatky za byt včetně vody, tepla a služeb do 3500 Kč měsíčně. Podíl je v družstvu, ne v SVJ, čímž odpadá administrativní zátěž spojená s převodem podiíu. Dům je ve výborném stavu - nová okna, nova střecha, nový kotel na vytápění domu, nově upravený dvůr.

Byt je severně orientovaný, což je velká výhoda v létě, protože zůstává i v největším horku příjemně chladný, a to i bez použití klimatizace. Zároveň je velmi světlý, protože se do něj odráží slunce od protějšího, okachlíkovaného domu.

Z obou stran domu probíhá výstavba bytových domů s luxusními byty.

Parkování na ulici na residenční povolení za 1200 Kč ročně, nebo možnost pronajmout stání v protějším domě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531442
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha142
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.