Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyLuční, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Luční, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt 3+kk 75m2 v 1. n.p. v rodinném cihlovém domě se zahradou a parkovacím místem.

Více foto zde https://drive.google.com/drive/folders/1rNKmxPni3ugEL_CMHnwEhIOx_E7ki7N_

Kuchyně je vybavena kuchyňským koutem včetně vařiče, trouby, myčky a mikrovlnné trouby. V rohové obývací části s výhledem do zahrady je kožený rohový rozkládací gauč, jídelní stůl včetně židlí. Dále jsou k dispozici dva velké neprůchozí pokoje, jeden z výhledem do ulice včetně skříně (není na foto), druhý s výhledem do zahrady, který vybaven vestavěnou skříní. Okna jsou situována na východ (ulice) a západ (zahrada).

Byt se nachází v rodinném domě se zahradou na klidné ulici Luční. MHD (tramvaj i trolejbus) dostupná blízko - asi 3 minuty chůze. Skvělá dostupnost do centra - asi 10 minut. V okolí veškerá občanská vybavenost: obchody, restaurace, lékárna, poliklinika, dětská hřiště, školka. Součástí nájmu je i vstup na dvůr a zahradu z bazénem.

Na dvoře domu je k dispozici parkovací stání (platí se zvlášť 2000 Kč/měs.). V ceně služeb je již zahrnutý internet (200Mbit) a kabelová televize. Průkaz energetické náročnosti budovy není vyhotoven, proto je inzerována třída G. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. Veškeré přípojky (voda, plyn, elektrika) jsou evidovány na pronajímatele - není tak nutné provádět jejich přepis při nastěhování.

Vratná kauce činí 20000 Kč. Bez provize realitní kanceláři - pronájem přímo od majitele.

Požadujeme: nekuřáky bez domácích zvířat, maximálně 4 osoby.

K dispozici od 1.6.2020.

Pozor: Přiložené foto obsahuje i nábytek, který se v bytě již nenachází. Současné vybavení je uvedeno výše v textu inzerátu - tzn. součástí pronájmu není pračka, lednička, postele.

We offer partially equipped appartement 3+kk 75m2 in 1. floor of family house with dedicated parking spot, garden and pool.

More photos can be viewed here https://drive.google.com/drive/folders/1rNKmxPni3ugEL_CMHnwEhIOx_E7ki7N_

Kitchen is shared with living room is equipped with stove, oven, dishwasher, microvawe oven. In the living part of the room is leather sofa (can be used as bed) and dinner table with chairs for 4 people. There are 2 bedrooms with separated entries, both contains big wardrobes (one is not on the photos).

Appartment is situated in family house on silent street Luční. Public transport (tram i trolleybus) is in approx 3 minutes-walk distance. City centre is approx 10 ride by public transport. There are lot of options near the house - shops, restaurants, school, medical house, children playground.

There is dedicated parking place right next to the house (2000 CZK/month extra). Internet connection (200Mbit) is included in the rent. Appartment is heated by gas boiler.

Deposit is 20000 CZK.

We require: non-smokers, without pets, max 4 person. Children are welcome.

Available since 1.6.2020.

Notice: On the photos, there are equipment, that is not subject of rent - please read text description above to get what is included - subject of rental is not washing machine, refrigerator, beds.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531733
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.