Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 183 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena11 975 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 785 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej komerčních- bytových prostor. Plocha užitná 183 m2. Zastavěná cca 255m2.

S vlastním vchodem z ulice, přímo za Veletržním palácem v Praze - Holešovicích. Roh ulic Heřmanova a Veverkova. Využití např. jako kanceláře, obchodní jednotku, služby, restaurace ev. i byt či několik bytů. Na stavebním úřadě nemají žádné zvláštní omezení a lze změnit i na bytový prostor. Dnes zařízeno jako tělocvična (vchod z ulice) s kanceláří, dále je zde 43m2 byt (vchod z vnitrobloku) a samostatný 7m2 pokoj se sociálkou (vchod z vnitrobloku). Dominantní hlavní prostor (tělocvična) disponuje otevřeným prostorem 82 m2 s vysokým stropem. Přes halu je přístupná kancelář, dámské a pánské toalety i menší kuchyňka se sprchou. Druhý a třetí vstup do objektu jsou skrze společné prostory historického domu, po rekonstrukci. K prostoru ještě přináleží zhruba 10% podíl na společných sklepních prostorách, které se dají po domluvě k prostoru ještě připojit. Cca dalších 12m2. Atraktivní lokalita v klidné ulici blízko Stromovky i nově budovaného obchodního centra (OC Letná – plánované otevření O4 2019). Cena 11 975 000 Kč cca. K prostoru se dá ještě dokoupit další prostor přesně nad ním 170 m se kterým se dá propojit. Oba prostory jsou pak dohromady za 21,5 mil za 365m2 tedy 60900 Kč/m2.

Pro další informace volejte majiteli Pavel Forman 603 220 252 pavelforman@email.cz

Sale of commercial real estate with a total of 183m2 with its own entrance directly from the street, right behind the National Gallery in Prague 7 – Holešovice (corner of streets Heřmanova and Veverkova). The space offers many possibilities of adjustment to the new owner´s needs – see layout showing load-bearing walls. Drainage can be installed practically anywhere. The building authorities allow for nearly any use: offices, shop, restaurant, etc. The current use is as a sports facility (entrance from the street) with an office, furthermore there is a flat of 60m2 (entrance from the building´s interior) and an individual room with facilities of 15m2 (also entrance from interior). The main space (gymnasium) is an open space of 80m2 with a higher ceiling. Stepping through you enter a hall, the office, toilets and a small kitchen with a shower. The second and third entrances are from the common spaces of the building that is currently going through a total reconstruction. The property is located in a tranquil street just a block away from Strossmayerovo náměstí and a short walk to the beautiful park Stromovka. Just a block away the new shopping centre OC Letná is currently being constructed (opening planned for Q4 2019).

Price: 10.065.000,- CZK (55.000,-CZK/m2). Banks offer a loan of approx. 6 million CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532105
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Plocha nebytového prostoru183
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.