Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyPod Vrchem, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

Pod Vrchem, Mělník - Mělník, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 451 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rekonstruovaný slunný byt ve velmi žádané lokalitě blízko centra města Mělníka (pěší chůzí do 5ti minut).

Byt má dispozici 3+1 (78m2), nachází se v 5-ti patrovém klidném panelovém domě s výtahem a dále k němu náleží úložný prostor na chodbě/špajz, sklepní kóje a balkón přístupný z kuchyně.

Dům je po celkové revitalizaci- zateplen, plastová okna, nová fasáda, nové stoupačky, včetně rozvodů vody a odpadů, tiché výtahy. Na příští rok družstvo uvažuje o investici do rekonstrukce balkónů, které by měly být značně zvětšeny a možná i zaskleny- vznikne tím další skvělý prostor pro milovníky sluníčka (jižní orientace).

Celkově je byt velmi dobře řešen- 2 pokoje na sever, vhodné pro ložnici a např. dětský pokoj. Obývací pokoj s kuchyní s orientací na jih dodává příjemné světlo a díky dobrému zateplení, žaluziím a přidaným markýzám na balkoně ani v letošních vedrech teplota v bytě nepřesáhla 27°.

Samotný byt má dostatek úložných prostor- celkem 4 vestavěné skříně na chodbě a v pokoji, menší šatnu a dále zůstane částečně zařízený.

Díky opravdu výjimečné lokalitě jste ve velmi blízké docházkové vzdálenosti do MŠ(2min), gymnázium(1min), obchod s potravinami(1min), Tesco a nákupní centrum u Tesca a Family centrum(3min.). Náměstí a tím i veškerá občanská vybavenost je vzdáleno do 5ti minut chůzí.

Díky tomu, že je již Mělník součástí Pražské Integrované Dopravy je bydlení vhodné i pro lidi do Prahy dojíždějící- samotná autobusová zastávka je vzdálena do 2 minut chůzí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532113
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.