Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 100 m² bez realitkyU Potoka, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský kraj

U Potoka, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 948 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji řadový rodinný dům 4kk o užitné ploše 100 m2 v rezidenční čtvrti Na Malé Růži v Drahelčicích, jen 6 km od hranice Prahy (metro Zličín).

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s francouzským oknem, plně vybaveným kuchyňským koutem a přímým vstupem na zahrádku o velikosti 60 m2. Velkou výhodou je ojedinělý nezastavěný výhled do okolí a branka, která umožní vyjít na louku za domem. Kuchyňská linka je vyrobena na míru a je plně vybavena elektrospotřebiči. V přízemí je také toaleta s oknem, chodba s vestavěnými skříněmi, komora a krásné dřevěné schodiště značky SWN Moravia vedoucí do horního patra. V patře se nacházejí 3 samostatné ložnice; jedna z ložnic s balkonem, šatnou a vlastní koupelnou s oknem, sprchovým koutem a toaletou. Druhá koupelna s vanou, toaletou a plynovým kotlem Vaillant je samostatná. Sedlová střecha domu umožňuje plné využití prostorné půdy, kterou lze přestavět na další místnost. Pozemek před domem umožňuje pohodlné parkování až pro 4 auta.

Dům je kompletně vybaven vkusným vestavěným nábytkem, vyrobeným na míru, který je v ceně domu. Na podlahách je keramická dlažba a laminátová plovoucí podlaha. Veškeré interiérové i vchodové dveře a také dveře na terasu jsou zvýšené – 210 cm, čímž vytváří dojem ještě většího prostoru. Na všech oknech jsou žaluzie a sítě proti hmyzu a v přízemí také venkovní bezpečnostní rolety. Orientace domu je na jih a severozápad.

Kousek od domu se nacházejí 2 dětská hřiště a také autobusová zastávka (5 min. chůze), ze které lze za 15 minut dojet na metro Zličín. Autem pak za 8 minut. Výborné spojení je také na letiště.

Ve vedlejším městě Rudná se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, pošta, policie, lékaři, lékárna, potraviny a restaurace.

Projekt Na Malé Růži získal ocenění od odborné poroty i architektů a byl vyhlášen Realitním projektem roku 2013 Středočeského kraje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532375
Dispozice4+kk
Plocha pozemku177
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.