Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 49 m² bez realitkyČeskoslovenského exilu, Praha - Modřany

Československého exilu, Praha - Modřany
Cena3 550 459 Kč

Tato nemovitost již od 15 057 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Do třetice všeho dubového - po dvou úspěšně vyprodaných etapách ještě před dokončením jejich výstavby, jsme zahájili rezervace poslední, 3. etapy projektu BYTY U DUBU v Praze 4 – Modřanech, stavba byla zahájena v březnu 2018.

Nabízíme Vám nebytový prostor o výměře 49 m², číslo jednotky 105/6, vhodný pro jakýkoliv komerční provoz respektující umístění v rezidenčním objektu.

Plochu je možné i zvětšit připojením sousedních jednotek. Díky vysokému stropu je možné přidat vestavěné patro a tím až zdvojnásobit plochu jednotky. Ve standardu je centrální chlazení vzduchu.

Umístění prostor v 1. NP nového domu v ulici Čs. Exilu oslovuje jak vlastníky a uživatele nových bytů v našem projektu a stávající obyvatele rezidenční čtvrti a modřanského sídliště, tak velkou skupinu lidí využívajících Polikliniku Modřany, jež patří k největším v Praze a nachází se v těsném sousedství.

V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost (obchody, školy i školky, restaurace, kino a další služby). Lokalita také nabízí výbornou dopravní dostupnost - v bezprostřední vzdálenosti je zastávka autobusu MHD s napojením na metro C a B a zastávka tramvají č. 3, 17, 21 s rychlým a přímým spojením do centra Prahy včetně nočního spoje.

II. etapa projektu je zkoulaudována.

Projekt získal ocenění odborné poroty - Realitní projekt roku 2014 na Praze 4. Energetická náročnost B, bezbariérový přístup.

Pro více informací navštivte naše webové stránky, nebo se přijďte poradit do prodejního centra v Paláci Koruna na Václavském náměstí (1. patro).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532854
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru49
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.