Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 130 m² bez realitkyVelká Lečice - Velká Lečice, Středočeský kraj

Velká Lečice - Velká Lečice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 640 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 196 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný domek 4+1, pozemek 414 m2 (užitná plocha cca 130 m2 + půdní prostory a sklepy) v obci Velká Lečice u Mníšku pod Brdy. Jedná se o starší solidní a suchý dům ve svahu, v klidném koutě obce, orientací je spíše na sever a nehodí se tak pro milovníky jižního slunce. Je postavený z kamene a cihel, průběžně rekonstruovaný od r. 2000 dosud (nová kuchyň a koupelna, dřevěná konstrukce střechy, masivní dřevěné podlahy ve dvou místnostech).

Dům je z větší části podsklepený (klenutý sklep, dílna s možností zřízení centrálního vytápění, sklípek na ovoce) Dále má půdní prostore, kde jsou připravené rozvody vody a odpadu pro možnost vestavění obytných místností-ložnic.

Dispozice: vstup přes verandičku (k rekonstrukci), dále vstupní chodbička s žebříkem na půdu, z chodbičky vlevo 2 ložnice se šatnou, přímo koupelna s WC a vpravo kuchyně s jídelních stolem a z ní další pokoj - průchozí obývák a pak ložnice. Všechna okna jsous výhledem do údolí nebo do zahrady. U ložnice je druhá zasklená veranda (k dokončení) s výhledem a vstupem do zahrady. V domě jsou funkční kamna na dřevo: krb s teplovodními rozvody do tří místností, kuchyňská kamna s troubou a obyčejná kamna. Je zde zavedena elektřina (220, 380 V), voda obecní, plyn propan butan. El. ohřev vody- 80 l. zásobníkový ohřívač.

Zahrada je terasovitá - bylinky, ovocné stromy a keře. Je zde zděná kůlna a vyzděný prostor na skleník. Parkování na pozemku, kde je místo na garáž, nebo zvenku u vjezdové brány. Dům se hodí k celoročnímu bydlení i k rekreačním účelům. Sousedství je klidné. Lokalita je příjemně dostupná MHD - z Knížecí- přímá linka do Lečice autobus č. 314 - 60 min. - a pak dvě minuty pěšky od zastávky autobusu. Autem 15 min. na silnici na Mníšek a pak 15 minut na kraj Prahy. Okolí je zelené a velmi klidné.

Prohlídky možné po dohodě, dům je zatím obýván. Rádi odpovíme na vaše dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533071
Dispozice4+1
Plocha pozemku414
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.