Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyUmělecká, Praha - Holešovice

Umělecká, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena6 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji:

Exkluzivní, kompletně zrekonstruovaný byt v jedné z nejvybranějších a nejžádanějších lokalit v Praze.

Rekonstrukce prováděna dle plánů známého pražského architekta, se zaměřením na vytvoření té pravé autentičnosti. Jedná se o prostorný byt 2kk (58m2), který je dispozičně připraven i na řešení 2+1. Byt se nachází v samém centru Letné (tedy Prahy 7 - jedné ze 4 nejlepších lokalit pro bydlení v Praze), v klidné jednosměrné ulici blízko parku Stromovky (2 minuty chůze). Dopravní obslužnost na tramvaj 4 minuty chůze, Hradčanská 6 minut (zelené metro), Vltavská 4 minuty (červené metro), Náměstí republiky 6 minut (žluté metro). Pěšky z bytu se člověk dostane za 15 minut klidnou chůzí do centra Prahy. V místě bydliště maximální občanská vybavenost - oba největší parky v Praze (Stromovka, Letenské sady), školy, kino, všechny druhy obchodů, restaurace, kavárny, zoologická a botanická zahrada, a další. V blízkosti se dostavuje zcela nové nákupní centrum nové generace (http://letnaoc.cz).

Jednotka je ve zvýšeném přízemí bytového domu, který před nedávnem prošel celkovou rekonstrukcí (nová fasáda, vstupní dveře, vyměněna všechna okna, nová střecha, okapy, nový výtah ze zadní strany domu, nové sklepní kóje - k bytu náleží sklep o velikosti 4,6 m2). K bytové jednotce rovněž náleží užívání balkónu v mezaninu - typicky k sušení prádla. Bytový dům má vlastní zdroje, poplatky do fondu oprav a na zálohy jsou tak velice nízké. Parkování možné kolem domu na zónách, či v blízkých krytých hlídaných garážích. Vzhledem k umístění ulice (Umělecká) blízko parku a jednosměrnosti, je zde na Prahu nezvyklý klid a čisté ovzduší.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, skládá se ze dvou prostorných pokojů, velké chodby, samostatné toalety a koupelny. Rekonstrukce prováděna z nadstandardních materiálů. Kompletní nové rozvody pitné vody a odpadů, kompletní nová elektrická síť, vč. rozvaděčů a hlavního jističe do bytu (3 fázového), byt je osazen nadstandardním počtem zásuvek. Nové rozvody dle aktuálních norem (3 elektrické okruhy - světla, zásuvky, topení). Kompletně nové omítky v celém bytě, kompletně nové sádrokartonové stropy a dále úplně nová vzduchotechnika). V pokojích původní dubové parkety, po celkové a hloubkové renovaci. Dveře do pokoje a mezi pokoji původní, dvoukřídlé, masivní a honosné - všechny před případnou renovací (v ceně bytu). Na chodbě, v koupelně a na WC nová dlažba, vč. podlahového vytápění. Samostatné WC - Geberit, samostatné odsávání vzduchu. Koupelna obložena nadstandardními obklady a osazena nejkvalitnějším vybavením (velký sprchový kout Hüppe, sprchová baterie Ravak, umyvadlo Laufen a další), samostatné odsávání vzduchu. Nové zasouvací dveře do koupelny a nové dveře na samostatné WC (Sapeli). Rozvody jsou v bytě připraveny pro umístění kuchyně jak na chodbě, tak v jednom z pokojů. Celý byt je vytápěn elektrickou energií.

Cena: 6 390 000 Kč

Pro prohlídky volejte: 606618851

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533413
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.