Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyVančurova, Lanškroun - Dolní Třešňovec, Pardubický kraj

Vančurova, Lanškroun - Dolní Třešňovec, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena2 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zrekonstruovaného a moderně vybaveného družstevního bytu 3+1 s balkónem (69+3,5m2) v klidné části Lanškrouna (převod do OS bude v nejbližsí možné době). Byt se nachází v prvním NP (pouhých 8 schodů od úrovně země) revitalizovaného panelového domu s moderním výtahem. Byt je po kompletní rekonstrukci - jádro zhotoveno z Ytongu, v celém bytě jsou nové omítky a plastová okna. V nadstandartně prostorné koupelně je umístěna vana 180 cm dlouhá, umvyvadlo se zrcadlem s osvětlením a na míru vyrobený nábytek. Záchod je samostatný. Kuchyň (s balkónem) je vybavená vestavěnou mikrovlnnou troubou, myčkou, elektrickou troubou, plynovou deskou a volně stojící ledničkou. V chodbě se nachází prostorná vestavěná skříň s velkým zrcadlem vyrobená na míru, vedle vstupních bezpečnostních dveří je vešák ve stejném dekoru a přípojkou vysokorychlostního inetrnetu. Další úložné prostory jsou v ložnici (orientované na západ), kde je velká vestavěná skříň. V obývacím pokoji zůstane zástavba pro projektor. K bytu patří sklep 3m2. Dům je dobře revitalizován, je zateplený, má vyměněné stoupačky a nový průchozí výtah.

Jedná se o bydlení s dobrou dostupností do centra města a s dobrou občanskou vybaveností - v blízkosti domu je obchod s potravinami, mateřská škola a v docházkové vzdálenosti dětské hřiště, sportovní hřiště a sportovní hala.

Byt má velmi nízké provozní náklady 4 000 Kč (fond oprav, voda, topení, elektřina). Protože se jedná o družstevní byt, neplatí se při prodeji daň z nemovitosti. Součástí bytu může být v případě zájmu přenechání pronájmu garáže (od soukromého majitele) pouze pár desítek metrů a na dohled od bytového domu.

V případě rychlého jednání možná sleva!

Děkujeme realitním makléřům za respektování zvoleného způsobu prodeje

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533587
Dispozice3+1
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.