Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 62 m² bez realitkyPoděbradova, Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj

Poděbradova, Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Byt v klidné okrajové části města je ve 2. patře (3. NP) staršího bytového domu bez výtahu. Byt se skládá z 3 pokojů a malé kuchyně s linkou, novým sklo-keramickým sporákem, špajz skříní, vestavěnou skříní, lednicí a jídelním pultem pro 2 osoby. K bytu přísluší malý balkón a sklepní úložní prostor (cca 2x3 m), je možnost využívat společnou sušárnu a kolárnu (kočárkárnu). Plastová okna jsou zánovní, podlahy a nábytek postarší. Požaduji vratnou kauci 10 tis. Kč, měsíčně předem nájemné 5 tis. Kč a dále zálohu na energie (elektřina, st. vody, teplá voda, teplo) 4,5 tis. Kč (případný přeplatek bude vrácen po ročním vyúčtování nebo při ukončení pronájmu na základě ujednání ve smlouvě). Nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Byt bude vymalovaný, volný k pronájmu od 11/2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533603
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.