Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyČerného, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Černého, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 937 500 Kč

Tato nemovitost již od 16 699 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jestli poptáváte větší byt v klidné části Brna, obklopený zelení, kousek od Údolí oddechu. Dětské hřiště, velké parkoviště a MHD je vzdáleno pár kroků. V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, která je samozřejmostí u moderního bydlení. V tom případě jste na správném místě. Byt Vám umožní klidné bydlení, nebo i možnost dobré investice.

Nabízím k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví v Brně-Bystrci na ulici Černého. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží 4.patrového panelového domu. Celková užitná plocha tohoto prostorného bytu je 75 m2. Čistá podlahová plocha bytu je cca 71 m2. Celý dům prošel celkovou revitalizací, je zateplen. Jsou zde nové stupačky, plastová okna, nové dveře a opravena je i střecha domu. K bytu náleží sklepní kóje a druhý sklep, který je v nájmu za 45,- měsíčně. Byt má balkón z kterého je výhled do zeleně.

Prostorové uspořádání bytu si můžete prohlédnout na 3D půdorysu. Velkou výhodou tohoto bytu jsou malé provozní náklady hlavně na topení v zimě. Byt je ze všech stran obklopen jinými byty. Celkové náklady jsou cca 3.500,- měsíčně.

V případě potřeby Vám zajistím financování. Veškerý právní servis spojený s prodejem bytu máte zahrnut v kupní ceně. Štítek energetické náročnosti budovy je na stupni C. Prohlídky po vzájemné domluvě. Více fotek mohu poslat.

Zdůrazňuji, že si nepřeji abych byl kontaktován realitní kanceláří!! Budu jednat pouze s koncovým zájemcem.

tel email

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533858
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.