Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk bez realitkyPod Lysinami, Praha - Hodkovičky

Určeno ke spolubydlení
Pod Lysinami, Praha - HodkovičkyVybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Vratná kauce6 900 Kč


Ahoj, hľadám spolubývajúceho do novostavby 3+kk, ktorý sa nachádza vo vilovej štvrti Braník. Byt je kompletne zariadený s novým zariadením (vstavané spotrebiče lednice, myčka...). Pokoj na prenájom je rovnako kompletne zariadený a samozrejme nepruchozí. Okrem toho je k dispozícií spoločná obývačka s kuchyňou. V celom byte je zavedený WiFi internet (už v cene). Za príplatok je možné využívať aj podzemné parkovací stáni. Preferujem študenta/študentku alebo absolventa/absolventku VŠ do 30 rokov. Som 29 ročný pracujúci absolvent VŠ (nekuřak). Byt sa nachádza neďaleko Vltavy a v blízkosti je aj golfové a volejbalové ihrisko, tenisové kurty a obľúbená stezka na brusle/kolo. Okrem toho je možné využívať napríklad na grilovačky aj súkromný park ktorým novostavba disponuje. Cena je uvedená včetne všetkých poplatkov. Obhliadky možné 25.09.2018, 26.09.2018 (od 13:00 do 15:00), 27.09.2018 (od 18:00).

Hi, I'm looking for a flatmate to the new apartment (3+kk) in villa area on Braník (Prague 4).The apartment is fully furnished with new equipment (built-in appliances fridge, dishwasher, TV ...). The room is also fully furnished. In the apartment there is also living room with the kitchen (and another bedrooms). Wi-Fi internet is available in the whole apartment (already included in price). The underground parking space is available for an extra charge. I prefer student or university graduate up to 32 years of age. I am a 29 years old university graduate (non-smoker) employed in Business Intelligence company. The apartment is located near the Vltava river, and there are also golf and volleyball courts, tennis court and a popular skating / bicycle trail. There is also possible to use small private park for barbecue.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534039
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.