Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 160 m² bez realitkyVelatice - Velatice, Jihomoravský kraj

Velatice - Velatice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena7 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 716 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji luxusní novostavbu domu 5+kk v obci Velatice. Zastavěná plocha domu je 103 m2, celková plocha pozemku je 542 m2. Dům leží na čtvercovém základu 11x11 metrů, s terasou, garáží i možností venkovního stání. Kolaudace proběhla v roce 2016, zdivo z Porothermu, střecha sedlová s pálenými taškami, voda obecní, kanalizace, podlahové topení v celém domě je napojeno na plynový kondenzační kotel, který zajišťuje i ohřev vody. V celém domě je luxusní vinylová podlaha, v koupelnách dlažba.

Dispozice domu:

suterén: technická místnost s WC, umyvadlem a připojením na pračku (13 m2), garáž (30 m2) s dálkově ovládanými posuvnými vraty LOMAX

1 NP: předsíň (5 m2) s vestavěnou skříní a dřevěným odložením s věšáky a lavicí, hala (9 m2) s vestavěnou skříní, spíž (4 m2) s regálem, velký obytný prostor (43 m2), který je tvořen kuchyní s novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, jídelnou a obývacím pokojem s krbem zn. Hoxter s akumulační vložkou. Z obývacího pokoje je východ na krytou terasu a zahradu. Dále je v 1. podlaží koupelna s WC a sprchovým koutem (4 m2) a pracovna (9 m2). Z přízemí vede schodiště s bodovým LED osvětlením stupňů do patra.

2 NP: zde se nacházejí tři pokoje (14 m2, 18 m2, 20 m2), šatna (8 m2), koupelna s vanou a sprchovým koutem (11 m2). Z obou koupelen vede shoz na prádlo do suterénu.

Z 2 NP je pomocí stahovacího žebříku přístup do pochozího prostoru půdy.

Okna zn. VEKRA s izolačními trojskly. Dům je zabezpečen alarmem. V celém domě je rozveden internet nanovlákny. Je zde provedena příprava na podfasádní elektrické venkovní žaluzie. Pozemek je oplocený, z uliční strany podezdívka s kovaným plotem a kovanou brankou (brány nejsou).

Před domem je předzahrádka, okolo domu zahrada, v zahradě je připravená jáma na zapuštěný bazén.

U garáže v suterénu nedostavěný přístavek, který může sloužit jako další garáž, popř. dílna. Dům leží na okraji obce na rozhraní Drahanské vrchoviny a Dyjsko-svrateckého úvalu s krásným výhledem do krajiny. Energetický štítek kategorie B, velmi úsporný.

Při rychlém jednání sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534330
Dispozice5+kk
Plocha pozemku542
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha160
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.