Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+kk • 42 m² bez realitkyÚštěk - Lukov u Úštěku, Ústecký kraj

Úštěk - Lukov u Úštěku, Ústecký kraj
Cena450 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 908 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rekreační objekt v krásném prostředí. Ideální pro chvíle strávené v klidu a pohodě s rodinou či přáteli.

Jedná se o zděnou nepodsklepenou samostatně stojící stavbu bez č.p./č.e. ( nebylo zatím vyžádáno, ale nic tomu nebrání ) obdélníkového půdorysu podél obecní komunikace, se sedlovou střechou krytou pálenými taškami, která byla stavebně upravena k rekreačnímu bydlení. Stavba je součástí pozemku st. 114. Okna orientovaná na jih a západ. Před i za domem lze parkovat os. automobil. Od obce je pronajata část sousedních pozemků o výměře 105 m2.

Uvnitř objektu se nachází malá předsíň, ze které se vstupuje do hlavního prostoru objektu. Tento prostor je rozdělen na obývací místnost spojenou s kuchyní společně o výměře 30m2 a na koupelnu se sprchovým koutem a WC o výměře 3m2.

Po sklápěcích schodech je možné vystoupit do půdního prostoru, který by bylo případně možné využít k vestavění ložnice.

Voda je z vlastní studny s průtokovým ohřevem, vytápění pomocí podlahového elektrického topení a krbovými kamny, kanalizace do vlastního septiku. Objekt je zateplený a veškeré instalace jsou po rekonstrukci.

Jedná se o klidnou lokalitu v krásné přírodní scenérii CHKO Českého středohoří. Turisticky vyhledávaná oblast, řada cyklotras, cca 2 km od objektu se nachází centrum turistiky jezero Chmelař s možností koupání, několika kempy, sportovním areálem a možností rybolovu. Úštěk vzdálen 3 km, větší města Ústí n.L., Děčín a Litoměřice cca 20 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534418
Dispozice1+kk
Dostupné od25. 9. 2018
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.