Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 11564 m² bez realitkySkalka u Doks - Skalka u Doks, Liberecký kraj

Skalka u Doks - Skalka u Doks, Liberecký krajVybaveno
Cena1 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ekologická soběstačná minifarma s podsklepenou dřevostavbou leží na pomezí CHKO Kokořínsko a Máchův kraj, uprostřed tichých luk obklopených borovými hvozdy, 3 km od Máchova jezera, 15 minut od vyhlídky Šedina.

Pozemky: 6 063 m2​​ ovocný sad, 5 462 m2​ trvalý travní porost, 39 m2​ zastavěná plocha a nádvoří - jiná stavba. Sad chrání oplocení lesnickým pletivem společně s dalšími dvěma pozemky na jihovýchod.

Přízemní dřevostavba o užitné ploše 33,5m2​ se sedlovou střechou, krytou terasou 7,5m2​ ​, nekrytou terasou 7,5m2​ ​, sklepem 7,5m2​ ​, kamny na dřevo, velkou kychyňskou linkou s dřezem, plynovou varnou deskou a digestoří, postelemi pro 4 osoby. Postavena podle projektu, z ekologických materiálů, zateplena konopnou izolací, zkolaudována.

Pozemky i jejich široké okolí je daleko od orné půdy a díky tomu prosto hnojiv, pesticidů či herbicidů. Travní porost byl dříve spásán, nyní sekán. Půda bezskeletovitá luvická hnědozem.

Na pozemcích roste nemálo vzrostlých stromů a plodících keřů — dva statné ořešáky a několik mladších, desítka jabloní, velká a menší hrušeň, nespočet slivoní švestek a špendlíků, maliní, šípek, aronie, zimolez, rybíz, angrešt, josta.

Elektřinu obstarává fotovoltaický ostrovní systém o výkonu 670W efektivně ukládající do LiFePo4 akumulátorů, s vykonným 1750W měničem na 230V a sinusovým 600W měničem opět na 230V.

Střecha zachycuje dešťovou vodu do podzemních nádrží 2m3, zavedenou do dřezu a odtékající do podzemní jímky šedé vody 1m3. Přebytečná dešťová voda přetéká do blízkého jezírka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535109
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha11 564
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.