Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 180 m² bez realitkyŠilheřovice - Šilheřovice, Moravskoslezský kraj

Šilheřovice - Šilheřovice, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dvougenerační celo podsklepený RD s krásným výhledem na šilheřovický park. Každé patro užitná plocha cca 90 m2 + vedlejší budova cca 90 m2 (zkolaudovaná jako dílna, ale lze zrekonstruovat dle vlastních představ, např. jako hernu pro děti nebo zimní zahradu). 1.PP - garáž, 3 sklepy, 1.NP - vstupní chodba, schodiště, bytová jednotka 2+KK, která je propojena s vedlejší budovou (bývalá dílna + další prostor + zrekonstruovaná koupelna s WC), 2.NP - bytová jednotka 3+KK. Rekonstrukce 2016/2017. Bytové jednotky mají zánovní kuchyňské linky vč. spotřebičů, nové koupelny s WC (podlahové topení), nové rozvody elektřiny (2 elektroměry), vody a topení (2 plynoměry). Každá jednotka má svůj kondenzační kotel. V celém domě plastová okna. Nová střešní krytina.

V obci veškerá občanská vybavenost - mateřská škola, základní škola, lékař, pošta, obchody, restaurace. Dobrý dojezd jak do centra Ostravy, tak do Ostravy - Poruby. Realitní kanceláře NEKONTAKTUJTE!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535142
DispoziceOstatní
Plocha pozemku970
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.