Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 92 m² bez realitkyVlčkova, Praha - Černý Most

Vlčkova, Praha - Černý MostVybaveno
Cena5 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 477 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej kompletně zařízený prostranný a světlý byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 o celkové výměre 92,5 m2, ke kterému náleží sklep (4,8 m2) a zasklená lodžie (6,8 m2).

Byt prošel kompletní rekonstrukcí (nové rozvody, zděné jádro, samostatná koupelna a toaleta, plastová okna, plovoucí podlahy). Jednotka sestává ze vstupní chodby, samostatného WC, koupelny s rohovou vanou, dvou samostatných neprůchozích pokojů, komory, kterou lze využít i jako šatnu, prostorného obývacího pokoje s východem na prosklenou lodžii (zasklení je možné kompletně otevřít) a kuchyně.

Součástí bytu je i kompletní vkusné a kvalitní zařízení bytu, a to kuchyňská linka včetně elektrospotřebičů (plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, kvalitní myčka značky Siemens), na míru vyráběný nábytek v obývacím pokoji od firmy Indeco (televizní stěna, na míru vyráběna knihovna a vinotéka), prostorná kvalitní rozkládací sedací souprava značky Phase a výkonná klimatizace Toschiba. Zařízení bytu dále zahrnuje úložné prostory v obou pokojích, psací stůl a rozkládací gauč v pracovně, manželskou postel, komodu s botníkem a zrcadlem ve vstupní chodbě a automatickou pračku v koupelně. V bytě je nainstalovaný alarm a domovní videotelefón.

Byt se nachází v lokalitě s výbornou dopravnou dostupností (žluté metro B Rajská zahrada 2 minuty chůze) a kompletní občanskou vybaveností (2 minuty chůze od bytu pošta, lékárna, supermarket Albert, Městský úřad, Městská policie a jedna zastávka metrem nebo 10 minut chůze obchodní centrum Černý most s obchody, restauracemi a kinem). V těsné blízkosti bytového domu se nachází mateřské centrum, mateřská škola, základní škola i soukromé gymnázium. Za bytovým domem možnost parkování na hlídaném parkovišti. Byt je situován v klidné lokalitě plné zeleně, do které je směřován výhled ze všech pokojů bytu (před ani za bytovým domem nestojí žádná jiná budova) a díky orientaci na jihovýchod (kuchyně a obývací pokoj) a severozápad (pokoje) je byt po celý den prosluněný a světlý. Bytový dům je zateplen, nachází se v něm nový výtah a v dohledné době nadcházejících měsíců je plánována i kompletní rekonstrukce vnitřních společných prostor.

V případě financování kupní ceny hypotekárním úvěrem nabízíme pomoc hypotekárního poradce. Součástí kupní ceny je i kompletní právní servis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535993
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha92
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.