Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyJiráskova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký kraj

Jiráskova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji cihlový byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+1 v klidné části Hodolan na ulici Jiráskova. Tento byt má výměru 36,4m2 a je situován v přízemí bytového domu. Byt se nachází ve stavu stavebních úprav, neboť posledním záměrem majitele bylo užívat celý byt jako garáž.

Pro investora se nabízí 2 řešení:

1) vybudování bytu 1+kk s garáží!!!

Jedná se o jednoduchou a levnou variantu, kdy přední část do ulice s osazenými sekčními vraty lze využívat jako garáž. Obytný prostor se od garáže oddělí příčkou a vznikce tak jednotka 1+kk přístupná stávajícím vstupem ze dvora. Významnou investiční položkou je tak pouze vybudování sociálního zařízení. V souladu se stavebním povolením byly vyměněny 2 okna do ulice za sekční garážová vrata, odstraněny příčky v bytě a snížena podlaha o cca 90cm.

2)Uvedení bytu 1+1 do původního stavu

Přes všechny uvedené dosavadní úpravy je tento byt (užívaný nyní jako garáž) zkolaudován stále jako byt 1+1. Nutné investice by pak byly vyměnit zpět sekční vrata za 2 okna, zvýšit podlahu v celém rozsahu bytu, vybudovat příčky apod. Ač stačí dle stavebního zákona uvést byt pouze do původního stavu, bylo pro všechny případy na uvedení bytu do původního stavu vydáno v červenci letošního roku stavební povolení.

V domě je celkem 9bytových a 2 nebytové jednotky. Všechny tyto bytové jednotky různých velikostí od 1+1 až po 4+1 včetně nebytových prostor jsou nyní nabízeny k prodeji. K dispozici je všem vlastníkům těchto bytových a nebytových jednotek dvůr s venkovním posezením. V blízkosti bytového domu je veškerá občanská vybavenost: MHD (tramvajové, autobusové spojení), vlakové nádraží, základní školy, mateřské školy, restaurace a další. V případě potřeby zajistíme výhodné financování koupě bytu. Kontakt na majitele bytu: tel. 602 752 358. helena.ondryskova@seznam.cz. Realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536005
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha36
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.