Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 89 m² bez realitkyBrázdimská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Brázdimská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 479 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám byt 3+1 o velikosti 89,04 m2 užitkové plochy nacházejícím se ve 3. patře bytového domu v Brandýse nad Labem ulici Brázdimská. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v cihlovém domě, který je částečně zateplen a jehož střecha byla kompletně zrekonstruována v roce 2016 a stoupačky cca před pěti lety. V plánu je provedení dozateplení domu.

Výměry obytných místností jsou: obývací pokoj 20,23 m2, dvě ložnice - 14,91 m2 a 16,63 m2, kuchyně se špajzem – 10,55 m2 koupelna – 3,79 m2, chodba – 7,54 m2, WC – 0,92 m2 a šatna – 4,1 m2. K bytu dále náleží lodžie o výměře 4,1 m2 a sklep o velikosti 6,27 m2. V únoru t.r. bude realizována výměna původních oken za plastová.Topení zajišťuje vlastní plynový kotel. V domě je k dispozici mandl. Před budovou na pozemku patřícím k domu je situováno malé dětské hřiště a parkoviště. V současnosti je plánována rekonstrukce uvedeného parkoviště z prostředků SVJ, po jejímž dokončení připadne každému bytu jedno parkovací stání.

V obci je veškerá občanská vybavenost. V blízkém okolí domu se nachází samoobsluha, mateřská školka, základní škola, nemocnice s lékárnou, Sportcentrum s bazénem, fotbalové hřiště. V okolí města se nachází lesy, několik přírodních koupališť (Probošťská jezera, Lhota, Konětopy, Malvíny) a množství cyklostezek, které lze využít k vyjížďkám na kole nebo na in-line bruslích.

Přímo proti domu je situována autobusová zastávka s přímým autobusovým spojením do Prahy – Černý most, cesta zabere cca 20 min. Dále je možné z Brandýsa použít autobusové spojení do Prahy – Letňan a okolních obcí a vlakem do Neratovic a Čelákovic.

Byt je okamžitě k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536049
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.