Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 722 m² bez realitkyRevnice, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Revnice, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej stavebni parcely o velikosti 722 m2 k vystavbe rodinneho domu v klidne okrajove casti mesta Revnice v proluce zastavby ze 70-tych let.

Hledam k sebe zajemce o polovinu pozemku, ktery vznikne delenim puvodni parcely o velikosti 1444 m2. Na zaklade vyjimky, jiz udelene městskou radou a podle platného UP mesta, jsou obe nove vznikle parcely urceny k vystavbe samostatne stojících rodinnych domku.

Primo na pozemek je jiz zavedena mestska voda, elektrina a plyn, cim odpadaji naklady na zavedeni inz.siti z hranice pozemku. Vystavba veřejne kanalizace v ulici v roce 2010.

Na casti pozemku v soucastnosti stoji montovany dům, který je urcen k demolici, novy majitel bude snaset polovinu nakladu na jeho demolici.

Nadherne misto uprostred prirody v tesne blizkosti brdskych lesu a pritom ve meste s plne rozvinutou infrastrukturu, stanici vlaku PID, R4 vzdalena nekolik kilomertu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu53609
VlastnictvíOstatní
Plocha722
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.