Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 94 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby2 550 Kč
+ Vratná kauce24 500 Kč


Příjemný 3+1 byt na Vinohradské třídě vhodný pro rodinu - odzkoušeno, vřele doporučuji. Všechny pokoje jsou neprůchozí a přístupné z centrální chodby (ve které je ještě půdička na harampádí, lyže a různosti). Obývací pokoj je s kuchyní a jídelnou propojen průhledem, což je zajímavý a praktický prvek. Rekonstruováno jednoduše, ale účelně před šesti lety, dům je v dobrém stavu a je o něj pečováno. Byt se nachází ve čtvrtém patře a k dispozici je výtah (nikde žádné schody, byt je vlastně bezbariérový, takže je možné do dětského pokojíku ubytovat babi a dědu). Okna kuchyně a obývacího pokoje směřují do tiché boční ulice a okna pokojů do dvora, v bytě je tedy příjemný klid. Od sousedů je trochu slyšet jako v každém starém činžovním domě, sousedé jsou milí a když je hluku moc, řekneme si to. Vinohrady nabízí perfektní občanskou vybavenost od božích trhů na Jiřáku až po kino na Flóře. Tramvajová zastávka je hned u domu. Byt je základně vybaven.Topí se vafkama, ale byt je teplý, takže se moc neprotopí, voda se ohřívá bojlerem na noční proud. V bytě jsou dva roky stará (nová) dřevěná okna. Poplatky jsou přibližné - podle počtu osob (ale pravděpodobně budou nižší). V domě je UPC a nyní smlouva s O2. Telka jede na anténu, stejně je těch programů až moc. Volné ihned.

Všechny další dotazy rád zodpovím přímým zájemcům a rád se dozvím i něco o vás. Dlouhodobější spolupráce vítána.

Pleasant 3+1 apartment on Vinohradská třída suitable for family. All rooms are accessible from the central corridor (which has extra loft for ski and other storage). The living room is connected with the kitchen and the dining room by a through view in the wall,

which is an interesting and practical element. Reconstructed simply, but functionally six years ago, the house is in good condition and is being cared for. The apartment is located on the fourth floor and there is a lift available (wheelchair accessible). The windows of the kitchen and living room point to the quiet side street and the windows of the rooms to the courtyard, so the apartment is pleasantly quiet. You can hear the neighbors a little bit, as in any other older apartment building. Vinohrady district offers everything you need - amazing markets at Jiřák, cinema at Flora and much more. There is a tram stop right next to the house. The apartment is basičy equipped. Heating by vafky, but the apartment is warm itself, so not much heating needed, water is heated by a boiler working on night power. Two years ago, there were installed new wooden windows. Charges are approximate depending on the number of people (but are likely to be lower). There is UPC in the house and current contract with O2. TV is standard with many programs. Available now.

I will gladly respond to all other questions and would like to know something about you as well. Longer cooperation is welcome.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536269
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha94
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.