Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 165 m² bez realitkyHořelická, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Hořelická, Rudná - Hořelice, Středočeský krajVybaveno
Cena7 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 655 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný a výborně dispozičně uspořádaný řadový RD (cihla) v atraktivní lokalitě Rudná u Prahy. Dům se nachází v klidné části obce, plná občanská vybavenost, vše v docházkové vzdálenosti (obchody, restaurace, škola, školka, lékař, sport). Vynikající dostupnost do Prahy autem i MHD (bus - Zličín, vlak - Smíchovské nádraží).

Dispozici domu lze snadno upravit až na 6+kk. V přízemí se nachází vstupní hala, technická místnost (komora), šatna s vestavěným nábytkem a WC (s umyvadlem). Dále je zde velký obývací pokoj s výhledem do zahrady a přirozeně prostorově oddělený kuchyňský kout, celkem 45 m2 (kuchyň byla kompletně zrenovována, kvalitní moderní vestavěné spotřebiče). V 1. patře se nachází chodba, 3 ložnice (praktický vestavěný nábytek na míru, k největší ložnici přiléhá samostatná šatna, tato ložnice má 27 m2, další 2 ložnice shodně 13 m2) a velká koupelna (sprchový kout i pohodlná vana, WC). Dispozici domu vhodně doplňuje praktické a snadno dostupné zateplené podkroví.

K domu náleží oplocená předzahrádka s parkovacím stáním (lze rozšířit na 2 parkovací stání, zcela nová vjezdová vrata na dálkové ovládání), parkovací místo je též na ulici před domem. Součástí je zahrada se zahradním domkem umístěná za domem (dostatek soukromí).

Dům je udržovaný a ve výborném technickém stavu (kolaudace 2003). Topení a ohřev vody plyn. kotel (Viessmann), v obývacím pokoji je krb. PENB - C (úsporná). Alarm, satelitní anténa, internet, veřejný vodovod, veřejná kanalizace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536462
Dispozice4+kk
Plocha pozemku263
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha165
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.