Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 105 m² bez realitkyNa Dláždění, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj

Na Dláždění, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nemovitost v historické jádru Poděbrad. Objekt se nachází v ulici Na Dláždění, jedné z nejstarších ulic Poděbrad, propojující zámek s kostelem Povýšení sv. Kříže. V těsné blízkosti se nachází také Polabské muzeum. Jedná se o velmi klidné místo i s ohledem na zavedené pěší zóny s možností vjezdu a parkování s povolením pouze pro rezidenty.

Nemovitost sestává z řadového dvoupodlažního domu o velikosti 105 m2 a pozemku 121 m2 z čehož 45 m2 je dvorek ve vnitrobloku navazující na dispozice přízemí.

Jelikož se jedná o historický objekt, jsou v interiéru ponechány původní části v podobě špaletových oken, obložkových zárubní, dřevěných masivních podlah atd.

Dispozice je řešena v podobě vstupní chodby, průchozí na dvůr, ze které jsou v přízemí přístupné 2 obytné místnosti, sklep a schodiště do patra se třemi obytnými místnostmi (přesné výměry viz plánek v obrázkách). Dispozičně je tak možné dům s minimem investičních nákladů případně rozdělit na 2 jednotky. Vzhledem k tvaru sousedních objektů je také pravděpodobná možnost získat povolení k nahrazení stávající rovné střechy střechou sedlovou a vytvoření další podkrovního podlaží.

Zasíťování je klasické v podobě plynu, elektřiny (jednofáze), vody, kanalizace (přípojka minulý rok rekonstruována).

Jedná se o prodej přímo od majitele. V případě zájmu je možné jednání i nad dlouhodobým pronájmem s případnou kontribucí (příspěvek pronajímatele na klientské úpravy). Osobní prohlídky jsou možné po telefonické domluvě (+420 602 209 794) případně na emailové adrese (karel.loupal@gmail.com).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536463
Dispozice5+kk
Plocha pozemku121
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha105
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.