Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 63 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi prostorný byt 1+1, 63 m2, v Brně - Králově poli. Byt je ve velmi dobrém stavu, v roce 2009 prošel celkovou rekonstrukcí. Okna jsou situována na východ, v létě se byt nepřehřívá, v zimě jej lze naopak snadno vytopit. Hlavní pokoj o rozměrech 5,0x4,5 m2 nabízí dostatek prostoru k práci, odpočinku i relaxaci. Milovníci vaření ocení velkou kuchyni s dostatkem místa na spotřebiče, velkou odkládací plochou i prostorem pro jídelní stůl. Předsíň je rovněž nezvykle velká, s vestavěnou skříní. Záchod a koupelna samostatně. Měsíční náklady jsou nízké, asi 3000 Kč.

Byt se nachází v 1.patře (2 NP) cihlového domu z 20. let, který je rovněž ve výborném stavu. K dispozici má moderní výtah (kompletně rekonstruovaný před 3 lety), zabezpečení kamerovým systémem a společnou zahradu, která byla tento rok zrekonstruována. K bytu náleží sklepní kóje. V domě panuje přátelská atmosféra a dobré sousedské vztahy, byty jsou v soukromém vlastnictví.

Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě Královo pole, která nabízí kompletní občanskou vybavenost. Parkování je možné přímo před domem nebo v přilehlých ulicích. Zastávka MHD u domu, asi minutu chůze, v blízkosti také přestupní uzel Semilasso (cca 4 minuty chůze) a nádraží Brno – Královo pole (cca 8 minut chůze). Do centra města se dostanete tramvají do 10 minut. V bezprostřední blízkosti domu se také nachází supermarket, několik restaurací, lékárna a zdravotní středisko. V okruhu 500 m je také několik školek, škola, dětské hřiště, park, výběh pro venčení psů aj.

Součástí ceny je podíl na nebytových prostorech, které se nachází v přízemí domu (zubní laboratoř a ortodoncie). Vlastnictvím podílu se výrazně snižují měsíční náklady na byt, příspěvky do fondu oprav jsou plně hrazeny z příjmů z pronájmu. Díky tomu je bytový dům průběžně rekonstruován a je ve velmi dobrém technickém stavu.

Byt volný ihned, prohlídky možné po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536595
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.