Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 170 m² bez realitkyPraha - Podolí

Rezervováno
Praha - PodolíVybaveno
Cena14 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 494 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Naše společnost exkluzivně nabízí penthouse s okouzlujícím výhledem na Pražský hrad a Vyšehrad. Byt je situován na tři světové strany a disponuje celkovou rozlohou více jak 170m² plus prostorna terasa 10m² a samostatný sklep o velikosti 14m².

Penthouse se nachází v pátém a šestém podlaží budovy a nabízí 5 prostorných pokojů vč. galerie.

Hlavní obývací pokoj se nachází v přízemí bytu a nabízí otevřený prostor s krbem, jídelnou, kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu. Terasa s působivým výhledem na Prahu nabízí možnost obdivovat západ slunce.

Dále na tomto patře jsou 2 ložnice s prostornými šatnami, 2 koupelny a technická místnost.

Na 6. patře se nachází otevřená galerie s možností vyúžítí jako pracovna a úložná místnost. Dále klimatizovaná prostorná ložnice s vlastní šatnou.

Vybavení nemovitosti splňuje ty nejvyšší požadavky: masivní dřevěné podlahy, klimatizace a alarm. Byt je velmi světlý, je vybaven žaluziemi, vestavěnými skříněmi a mnoho úložného prostoru.

Plně vybavená kuchyň zahrnuje veškeré spotrebiče. Vytápění je zajištěno pomocí vlastního plynového kotle.

I am happy to offer a fabulous duplex penthouse with a magnificent view of Prague Castle and Vysehrad. The penthouse has a panoramic vista and offers a total area of more than 170 m² plus spacious terrace of 14m² and a separate cellar of 10m².

The penthouse is spread across the fifth and sixth floors of the building and offers 5 spacious rooms including a gallery.

The main living space is on the ground floor of the apartment and offers an open space with fireplace, dining room, kitchen and direct access to the terrace. The terrace offers magnificent vista over the city panorama with the sunset views being an extra bonus.

Further on this floor there are 2 bedrooms with spacious walkin closets, 2 bathrooms and an utility room.

On the top floor of the duplex there is an open gallery with the possibility to function as a study and additional storage unit. The air-conditioned spacious bedroom with its own walkin closet.

The property's facilities meet the highest requirements: solid wooden floors, air conditioning and security system. The apartment is very bright, equipped with automatic blinds throughout, built-in wardrobes and generous storage space.

A fully equipped kitchen includes all appliances. Heating is provided with its own gas boiler.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536747
Dispozice5+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha170
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.