Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyBítovská, Praha - Michle

Bítovská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 3+1, 73 m². Prodávám slunný teplý byt 3+1 s balkonem, o celkové ploše 73 m2, v 11. patře 13patrového panelového domu. Byt je po celkové zdařilé rekonstrukci včetně kompletně vyzděného jádra, nové koupelny a samostatného WC s umyvadélkem. Byt se skládá ze 3 samostatných uzamykatelných pokojů, komory, předsíně s vestavěnými skříněmi, kuchyňského koutu a prostorné samostatné jídelny. Byt má vlastní balkon a k bytu patří suchá sklepní kóje v suterénu. Z balkonu je krásný výhled do dalekého okolí, orientace bytu je na jihovýchod. Dům je po kompletní rekonstrukci s novou fasádou vč. zateplení, novou střechou, plastovými okny s novými výtahy a bezbariérovým vstupem, je po revitalizaci společných prostor a sklepních kójí. Vstup do domu zajištěn vstupním terminálem na čip. Vstup do bytu panceřovými dveřmi se 2 zámky. Výborná dopravní dostupnost: 10 minut chůzí k metru C, stanice Budějovická, 8 minut chůzí k metru C, stanice Kačerov. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti 10 minut (základní škola, jazyková škola, gymnázium Budějovická, nákupní centrum, park, obchody, poliklinika Budějovická). Ve vzdálenosti 15minut MHD či na kole je Krčský les.K bytu nabízíme zateplené garážové stání v sousední budově pro 1 auto, zajištěno vstupní terminálem na čip, v patře, se snadným vjezdem.

Apartment for sale. We sell sunny warm apartment 3+1 with a balcony, of a total area of 73 m2,on the 11th floor of a 13-storey panel house. The apartment is after a complete reconstruction including a fully brick core, a new bathroom with LED spot lights and a separate toilet with a washbasin. The apartment consists of 3 separate lockable rooms, one chamber, one hall with built-in wardrobes, kitchen and spacious dining room. The apartment has its own balcony and includes a dry cellar in the basement. From the balcony there is a beautiful view to the surroundings, the orientation of the apartment is to the southeast. The house is after complete reconstruction with new facade including thermal isolation, a new roof, plastic windows with new elevators and wheelchair access, and after the revitalization of common areas and cellars. The entrance to the house is secured by the input terminal on the chip. Entrance to the apartment with an armored door with 2 locks. The location allows excellent transport accessibility of the centre of Prague: 10 minutes walking distance to metro C, station Budějovická, 8 minutes to metro C, station Kačerov. All civic amenities within walking distance of 10 minutes (elementary school, language school, high school, shopping center, park, medical station). Additional sports areas can be found at the nearby the house: Balance Club Brumlovka, biking area and big park in 15minutes within 15 minutes by public transport or by bicycle. A heated garage in a neighboring building for 1 car, secured by a chip terminal, on the first floor, with easy access could be offered to the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536928
Dispozice3+1
Podlaží11
Typ budovyPanel
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.