Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Rezervováno
Makedonská, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Cena4 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 720 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej velmi pěkného bytu v novostavbě o ploše 53 m2 na Praze 9 - Střížkov, postaveného v rámci developerského projektu Finep Prosek Park v roce 2017. Byt se nachází v 5. patře domu s východní orientací a součástí bytu je balkón o rozloze 5,4 m2. Byt je dispozice 2+Kk, kdy hlavní místnost je rozdělená příčkou na obývací část ,včetně kuchyňského koutu, a ložnici. Součástí bytu je nová moderní kuchyň v bílé barvě a její spotřebiče (lednice, varná deska, trouba, digestoř).

Okolí domu je velmi udržované, je zde spoustu zeleně a součástí celého komplexu je i např. dětské hřiště. Velkou výhodu je dopravní dostupnost, kdy metro C - stanice Střížkov je v pěší vzdálenosti, max. 5 minut. Byt je vhodný jak pro samotné bydlení, tak pro účely pronajímání. V současné době je byt pronajatý slušnému nájemci za 19.000,- vč. poplatků – možno pokračovat.

Družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví, nyní zaplatíte cca 2.290.000-, a zbylou anuitu cca 2.360.000,- možno splácet družstvu cca 11.600,-/měsíčně po dobu 24 let a to bez dokazování příjmů. Neplatí se daň 4% z nabytí nemovitosti. Možnost zakoupení garážového stání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537283
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.