Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+1 • 50 m² bez realitkyKamenná čtvrť, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kamenná čtvrť, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům v atraktivní a vyhledávané lokalitě centra města Brna v Kamence.

ZP a nádvoří 87 m2. Obytná plocha 50, 4 m2, předzahrádka 22, 5 m2. Dům je cihlový se sedlovou střechou tvořící půdu přístupnou poklopem z haly. Byl přestavěn z původního domu v roce 1973 a průběžně udržován. Dům je určen k rekonstrukci. Půdní prostor je do tvaru L. Dům je rohový, okna v celém domě dřevěná. Pokoj a kuchyň orientovány do předzahrádky, předsíň a WC do ulice Kamenná čtvrt. Orientace domu J. Dům je napojen na elektrickou, vodovodní, plynovou a odpadní přípojku. Místnosti jsou vytápěny plynovými vafkami, teplá voda je zajištěna plynovým kotlem do kuchyně i do koupelny. V koupelně je plynový ohřívač. V koupelně je střešní okénko. Předzahrádka je oplocena. Dům stojí na pozemku města Brna.

Rozměry jednotlivých místností:

pokoj 20,4 m2, kuchyně 11 m2, obytná hala 5,23 m2, předsíň 4,99 m2, koupelna 6,32 m2, WC 1,04 m2, šatna-spíž 1,35 m2, půda 30,5 m2.

Parkování před domem. Je volný a k dispozici ihned.

Kamenka (Skala) je osada v městské části Brno střed. Rozkládá se ve vytěženém štěrkovém kamenolomu na pravém břehu řeky Svratky. Kolonie se skládá ze dvou částí první je umístěna na dně lomu a druhá stoupá podél lomu téměř až k vrcholu Červeného kopce. Nabízený dům se nachází v druhé části osady. Oběma částmi prochází ulice jménem Kamenná čtvrť, z níž vybočují krátké úzké uličky k jednotlivým domům. Kolonii tvoří asi 130 historických malých domků se sedlovými střechami a miniaturními dvorečky, které si i přes různé dostavby zanechaly svůj prvotní vzhled z období svého vzniku za první republiky. V úzkých kamenitých uličkách to tak vypadá, jak kdyby se zde zastavil čas. Shluk uliček nabízí nejenom klid, ale i příjemné sousedské zázemí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537529
Dispozice1+1
Plocha pozemku87
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.