Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyBřezenská, Praha - Libeň

Březenská, Praha - LibeňVybaveno
Cena4 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandardně vybavený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk 46,3 m2 užitné plochy a 8 m2 balkon. Byt se nachází v pátém nadzemním podlaží v novostavbě bytového domu kolaudovaného v roce 2015 v ulici Březenská s energetickým štítkem v kategorii B. Mezi největší výhody bytu patří nádherný výhled na Prahu, zejména v nočních hodinách. Obchodní dům Kaufland vzdálený od domu cca 100m. Autobusová zastávka přímo před domem, jedna zastávka autobusem na metro C, nebo pěšky cca 350 m. V ceně je zahrnuto kompletní vybavení bytu a to kuchyňské linky vyrobené přímo na míru v celkové ceně 260 tis. Kč a nábytku v celkové ceně 120 tis. Kč.

Byt byl ihned po koupi předělán na 1+kk se samostatným spacím koutem s prosklenými posuvnými dveřmi a také došlo ke zvětšení koupelny a kuchyně, která byla vyrobena přímo na míru. Koupelna disponuje větším sprchovým koutem. Ve vstupní místnosti se nachází velká šatní skříň rozdělená na dvě poloviny a skříň s úložnými prostory. Byt je osvětlen bodovými světli a stropním světlem s led páskem umožňující změnu barvy osvětlení. Možnost dokoupit parkovací stání.

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, pro sportovní vyžití je beach volejbalové hřiště, tenisové kurty, fotbalové hřiště, basketbal, venkovní posilovny a vyhledávaný lesopark Ďáblický háj, v blízkosti také restaurace a poliklinika prosek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537838
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.