Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 369 m² bez realitkyVlastislavova, Praha - Nusle

Vlastislavova, Praha - Nusle
Měsíční nájemné55 350 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Dobrý den,

Nabízíme nebytové prostory v industriálním komplexu bývalé továrny. Prostory se nacházejí ve 3. nadzemním patře, které je dostupné kromě schodů i nákladním výtahem (ideální pro stěhování). Prostory se nacházejí v lukrativní oblasti u Náměstí Bratří Synků, blízko budoucí stanice plánované linky metra D. Přibližně 5 minut chůze od nabízených prostor se nachází park Grébovka (Havlíčkovi sady). Lokace zajišťuje idealní spojení do centra (Muzeum) 7 minut tramvajovou dopravou. Pronajímatelná plocha o výměře 369 m2, cena za pronájem celé plochy je 369 m2 x 150 CZK / 1 měsíc = 55 350 CZK. Zálohy na služby se pohybují přibližně okolo 6000 CZK měsíčně. Drobné opravy, akutní situace vyžadující okamžitý zásah a případné havárie řeší profesionální řemeslník bydlící v místě nabízeného pronájmu. Nájemník si na sebe přepisuje plynoměr a elektroměr, sám si platí svojí útratu dodavateli energií. PARKOVANI - 1-2 auta dle volných míst. Parkování je zajištěné pro 1-2 automobily. Prostory jsou ideální na kanceláře, nicméně jsme otevřeni i jiným způsobům užití.

Hello,

We offer commercial space in the industrial complex of a former factory. The space is located on the 3rd floor, which is in addition to the stairs also reachable by lift (ideal for moving). The space is located in a lucrative area near the Naměstí Bratří Synků, near the future station of the planned metro line D. Grebovka Park (Havlickovy sady) is located about 5 minutes walk from the offered space. The location provides an ideal connection to the center (Museum) 7 minutes by tram. Leaseable area of 413 m2 is marked orange, prices per m2 is 150 CZK, therefore the price for renting the whole area is 413 m2 x 150 CZK / 1 month = 61 950 CZK. Advance payments for services are around CZK 1,500 per month. Small repairs, acute situations requiring immediate intervention and possible accident are solved by a professional craftsman living in the place of the offered lease. The tenant pays his own consumption od energy, water to the supplier. Parking is provided for 1-2 cars. The space ise ideal for offices, but we are open to other uses.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537894
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru369
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.