Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+kk • 480 m² bez realitkyV Úvozu, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

V Úvozu, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné50 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce100 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu, plně vybavený, nově zrekonstruovaný, moderně zařízený dvoupatrový dům ve vysokém standardu, situovaný v Dolních Břežanech.

Dům nabízí podlahovou plochu o rozloze zhruba 480m2 (240m2 zastavěná plocha), terasu, balkón. Velikost parcely 1182 m2. Součástí domu je krásná, rozlehlá zahrada s dvěma rybníčky a altánem. Součástí je garáž pro dva osobní automobily + stání pro další dva automobily na dřevem oploceném pozemku.

V Dolních Břežanech se nachází škola, česká i anglická školka, obchody, restaurace, velké množství sportovních aktivit, parky, příroda. Zhruba 30 minut autem do centra Prahy. Velmi klidná a atraktivní lokalita.

Dům tvoří 4 nábytkem nově vybavené ložnice, obývací pokoj s krbem na dřevo, plně vybavená kuchyň, 2 koupelny, 2 samostatné toalety, vstupní hala, terasa, balkón. Součástí domu je také plně funkční horolezecká stěna.

Dům nabízí velká okna, dřevěné podlahy, vysoce kvalitní designový nábytek, centrální vysavač, normální i podlahové topení, pračku, myčku, vanu s masážními tryskami, sprchu s masážními triskami, TV, domácí kino, internet...

Energie cca 8.000 Kč měsíčně.

We offer for long-term rental, fully equipped, newly renovated, a modern furnished two-storey house in high standard, located in Dolní Břežany.

The house offers a floor area of approximately 480m2 (240m2 built-up area), a terrace, a balcony. Parcel size 1182 m2. Part of the house is a beautiful, large garden with two ponds and a gazebo. It includes a garage for two cars + a parking space for two cars in the garden.

In Dolní Břežany there is a school, Czech and English kindergarten, shops, restaurants, a great number of sports activities, parks, nature. About 30 minutes by car to the centre​ of Prague. Very quiet and attractive location.

The house consists of 4 newly furnished bedrooms, a living room with wood fireplace, fully equipped kitchen, 2 bathrooms, 2 separate toilets, entrance hall, terrace, balcony. Part of the house is also a fully functional climbing wall.

The house offers large windows, wooden floors, high-quality​ design furniture, central vacuum cleaner, normal and underfloor heating, washing machine, dishwasher, bath with massage jets, shower with massage tricks, TV, home cinema, internet ...

The water and electricity consumption approx. CZK 8,000 per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538480
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha480
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.