Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 160 m² bez realitkySmetanova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Smetanova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Cena8 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný byt 3+kk o podlahové ploše 160 m2 (byt 116 m2 + sklep 44 m2) + terasa 28 m2, celkem tedy 188 m2. Byt je k dispozici ihned kompletně vybavený, v ceně je veškeré vybavení, které je na fotkách vidět.

Byt se nachází v krásném secesním domě na ulici Smetanova v 6. a 7. nadzemním podlaží s výtahem v klidné lokalitě v těsné blízkosti parku Lužánky a Tyršova parku. Je možné převzít nájem garážového stání (velké stání původně pro invalidy).

Dispozice bytu – obývací pokoj s kuchyní 58 m2, z obývacího pokoje vstup širokým francouzským oknem na terasu, koupelna s WC 11 m2, pokoj 26 m2, schody 4 m2, pokoj 15 m2, komora 2 m2. Byt byl dokončen v roce 2005. Vytápění a ohřev teplé vody je řešen vlastním kombinovaným plynový kotlem Junkers, otopnými lavicemi, radiátory a podlahovým konvektorem. Chlazení zajištují 3 klimatizační jednotky Toshiba (s invertorem a plasmovým filtrem) - možnost i úsporného vytápění. Všechna okna jsou dřevěná a jsou vybavena stínícími prvky – v pokojích předokenní sítě a zcela zatemňovací vnitřní rolety, v obývacím pokoji 3x hliníkové předokenní rolety.

Kuchyně je vybavena spotřebiči Elektrolux (parní trouba, mikrovlnka, sklokeramická varná deska, odsavač, mrazák) a ledničkou Liebherr.

V bytě je nainstalován zabezpečovací systém.

Neplatíte provizi RK.

Vzhledem k tomu, že doposud nebyl zpracován energetický audit, musí být označena v energetické třídě G. Celkové náklady jsou nízké, historie je k dispozici k nahlédnutí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538532
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.