Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 95 m² bez realitkyStaňkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Staňkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečná možnost koupě atypického bytu 4kk se zahradou v klidné části Pardubic - Zeleném Předměstí. Prostorný byt o výměře 95m2 sestává z obývacího pokoje, obytné kuchyně, ložnice, haly s pracovnou a pokojíkem. K dispozici je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V bytě je i druhá samostatná toaleta s umyvadlem. Součástí obytné části je spíž s oknem, kterou lze využít i jako šatnu.

V bytě jsou parkety, dřevěná podlaha, v koupelnách dlažba. Byt je v původním, dobrém stavu.

Topení a ohřev teplé vody je vlastním plynovým kotlem.

Dům prochází postupnou rekonstrukcí - hotová je již oprava fasády domu do zahrady, odizolování domu, společné prostory. V celém domě jsou pouze 4 bytové jednotky, což poskytuje příjemné, komorní bydlení pro jeho obyvatele. Umístění bytu v přízemí vybízí k užívání slunné zahrady.

Součástí této nabídky jsou dva samostatné, příjemně suché, zděné sklepy s okny. Sklepy mají celkem 22 m2. Sklep lze využít i pro vybudování posilovny nebo malé dílny, atelieru.

Dům je z jedné strany orientován do klidné ulice, z druhé je obkopen slunnou zahradou a společným prostranstvím pouze pro majitele bytů v domě. Zahrada u domu je rozdělena na část ke společnému užívání pro majitele bytů a část zahrady o celkové výměře 90 m2 je ve výhradním užívání k tomuto bytu, to znamená, že je jen a jen pro Vás.

Cena za byt, zahradu i sklepy a společné části domu je již zahrnuta v celkové kupní ceně.

V blízkosti jsou parky, moderní sportoviště, školky, školy, lékařská péče, nákupní zóna. Dopravní obslužnost jen pár metrů od domu trolejbus i autobus se skvělou dostupností do centra města. Zelené Předměstí je žádanou lokalitou především pro svou rodinnou a klidnou atmosféru s nízkou zástavbou.

Byt je v osobním vlastnictví. Koupi lze financovat pomocí hypotéky.

Nice and quiet apartment with garden in Pardubice - Zeleny Předměstí. The apartment has 3 bedrooms, spacious hall / living room, large room for kitchen, 2 bathrooms, dressing room. In the basement there are 2 cellars belonging to the apartment. The apartment has also nice and sunny garden. Your are more then welcome to visit!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538639
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha95
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.