Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 110 m² bez realitkyChelčického, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Chelčického, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme Vám k podnájmu prostorný a slunný byt, díky kterému budete v samém centru velkoměsta a zároveň kousíček od klidného parku u řeky.

V bytě o rozloze 110m2 jsou nová okna i podlaha a hned v přízemí Vám k snídani připraví tu nejlepší kávu. Veliká koupelna nabízí sprchový kout i vanu a moderní kuchyň je plně vybavená spotřebiči i jídelní soupravou. Hlavní pokoj s francouzským oknem je veliký jako taneční sál. V ložnici je měkký koberec a šatna. Další velký pokoj může být určen dětem a má novou dřevěnou podlahu a vestavnou skříň. Poslední pokoj pak poslouží spíše jako pracovna (nebudete-li mít služku). Snídani si můžete dát na balkoně nebo na upraveném zeleném dvorku, který je přístupný pouze ze vchodu.

Situated in the centre of Ostrava yet very close to a peaceful park and to the river, this spacious and bright flat offers fabulous high ceilings. It has almost 1200 sq feet, new windows and floors, spacious bathroom with both bathtub and shower and kitchen with appliances and dining table. There’s a main room with large windows, a bedroom with soft carpet and a large closet and another large bedroom with wooden floor (ideal for children or as a master bedroom). The last of 4 rooms can serve as an office. You can enjoy your breakfast on a balcony or downstairs in a Belgian café.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539211
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíObecní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.