Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 69 m² bez realitkyPodskalská, Praha - Nové Město

Podskalská, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena8 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 320 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rozlehlý slunný byt 2+1 (69m2) 3.NP s klidnou atmosférou, do které se rádi budete vracet.Prostorný byt se nachází ve čtvrtém patře domu s výtahem.Dispozice bytu je jedna samostatná ložnice, vybavená kuchyň spojená s jídelním prostorem, obývací pokoj, kompletní koupelna s novým kotlem ÚT Junkers, pračkou, rohová vana.Samostatné WC.V předsíni 6x vestavné skříně.Výborná poloha v centru Prahy, přímo u Vltavy, klidný a čistý dům.Secesní dům se nachází v bezprostřední vzdálenosti od Rašínova nábřeží a náplavky. Podobně je 5 minut vzdálen dopravní a nákupní uzel a metro ,tramvaj Karlovo náměstí. Ložnice, situovaná do klidného dvora.Nízké poplatky,neplatí se daň 4% , anuita splacena.Možnost převod do OV. Byt po kompletní rekonstrukci.Po dohodě možnost nechat kompletně vybavený.

Lokalita s kavárnami, restauracemi a supermarketem, v bezprostřední blízkosti centra , zeleně (Vyšehrad, botanická zahrada), řeky (Náplavka-farmářské trhy a jiné akce, Rašínovo nábřeží), přívoz směr Smíchov, tramvají (Výtoň), metro (Karlovo náměstí), cyklostezka ( i pro pěší procházky a kolečkové brusle) podél Vltavy až na Zbraslav.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539321
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.