Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkySologubova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Sologubova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Částečně zařízený byt 2+1 o výměře 50 m2 k dlouhodobému pronájmu. Byt se nachází v přízemí cihlového domu v klidné lokalitě plné zeleně, v blízkosti MHD a Bělského lesa. Občanská vybavenost i kulturní/sportovní vyžití v okruhu pár minut.

Byt má neprůchozí pokoje, v OP francouzské okno s mini balkonem. Byt je částečně zařízený nábytkem (možno odzařídit), vybavený spotřebiči (pračka, lednička s mrazákem, myčka, sporák).

Vlastní plynový kotel zabezpečující topení podle vlastní potřeby a ohřev vody. Kotel je nový kondenzační s úspornou a bezpečnou technologií.

K bytu náleží i dvě sklepní kóje.

K dispozici od 1.3.2020.

Pokud domácí mazlíček, pak jedině malého vzrůstu.

Cena: nájem 6500 Kč včetně internetu a kabelové TV (Poda) + 2500 Kč zálohy na vodu a služby. Elektřinu+plyn si přepíšete na sebe. Vratná kauce 15000 Kč.

Napište nám pár slov o sobě, např. kolik osob by v bytě bydlelo, jak jste na tom s mazlíčky, prací apod.

RK NE!

One bedroom apartment 50 sqm for a long-term rent. The apartment is situated on a ground floor of a brick house in a very quiet location full of green, close to public transport, Belsky les wood, shops/restaurants/sports/culture.

The apartment has two separate rooms, large kitchen and bathroom. Suitable also for students. It is partially furnished (possible to unfurnish) with electrical appliances (washer, dishwasher, fridge with freezer, stove).

Own gas heating, 2 cellars for use. Available from 1st March 2020.

Price: rent 6500 CZK including internet + cable TV + 2500 CZK deposit for water and utilities. Electricity + gas to be contracted on the tenant name. Returnable deposit 15000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539743
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.