Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 118 m² bez realitkyK Domanínku, Bystřice nad Pernštejnem - Bystřice nad Pernštejnem, Kraj Vysočina

K Domanínku, Bystřice nad Pernštejnem - Bystřice nad Pernštejnem, Kraj Vysočina
Cena3 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej řadového domu č. 1 v komplexu Residence Forota ve vyhledávané lokalitě na Rovinkách. Orientace domu je na rovinatém pozemku s příjemným osluněním. K domu přísluší dvě parkovací stání a zahrada, s možností vybudovat terasu s pergolou přístupnou přímo z obývacího pokoje. Řadový dům svým stavebním systémem zajišťuje výraznou úsporu provozních nákladů. Energetická třída B.

Dispozice domu: V 1.NP je umístěno zádveří (5,80m2), technická místnost (8,00m2), chodba (5,00m2), WC (1,90m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu a zahradu (33,50m2), komora (2,60 m2) Ve 2.NP jsou tří obytné místnosti (pokoje 14,60m2, 13,60m2, 13,50m2), šatna (4,1m2), koupelna s WC (6,00m2), chodba se schodištěm (10,00m2). Součástí ceny je pozemek, 2 parkovací místa, stavba domu na klíč. Více informací na http://forota.stavoflos.cz/radovky_uvod.html. Oproti standardu bude dům pro lepší komfort bydlení vybaven: kvalitní vinylovou podlahou, moderními obklady v koupelně a WC, sprchovým koutem, okny s trojskly z ulice, oknem do kuchyně a koupelny, zděným komínem pro připojení krbu nebo krbových kamen, stožárem, TV rozvody, strukturovanou kabeláží do všech místností, venkovní zásuvkou, domovním drátovým zvonkem, zahradním nezámrzným ventilem. Okolní zástavbu tvoří zejména novostavby individuálních rodinných domů, jižní směr nabízí panoramatický pohled na přírodu a nově vybudované poznávací a vzdělávací Centrum EDEN. Jedinečnost lokality bezesporu spočívá v kombinaci vynikající občanské vybavenosti, dopravní dostupnosti a bezprostředním okolím s charakterem venkova.

Možnost využití výhodného financování formou hypotéky s úrokovou sazbou 2,49% p. a.

Neplatíte daň z nabytí nemovitých věcí 4 % finančnímu úřadu. Předběžný termín dokončení léto 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539818
Dispozice4+kk
Plocha pozemku359
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha118
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.