Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyNa Veselce, Úpice - Úpice, Královéhradecký kraj

Na Veselce, Úpice - Úpice, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 700 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný, slunný byt v revitalizovaném domě s výtahem v Úpici hned naproti PENNY. Byt se nachází ve třetím patře domu, situován na jihozápad. Byt je vytápěn ústředním topením dálkově. Byt je vybaven el. troubou, plynovým sporákem, digestoří a lednicí. V celém bytě jsou zateplené podlahy a navrch je položen vinyl. Součástí bytu je také vestavěná skříň, botník, stůl a židle. Byt je určený pro 2 osoby, nikoli pro 4 a více lidí! Pokud by měl potenciální nájemník zájem o nějaké vybavení, dle domluvy doplním. Výše nájmu 5700,- + energie 1200,-. Požaduji kauci ve výší 10 000. Internet a kabelová televize je do bytu přivedena, aktivace dle domluvy. Volný od 15.11.2018.

Rent renovated, sunny apartment in a revitalized house with a lift in Úpice just opposite PENNY. The apartment is located on the third floor of the house, situated on the southwest. The apartment is heated by central heating remote. The apartment is equipped with el. oven, gas stove, hood and fridge. Across the apartment are heated floors and vinyl is placed on the top. The apartment also has a built-in wardrobe, shoe, table and chairs. The apartment is for 2 persons, not for 4 or more people! If a prospective tenant is interested in some equipment, I will add the agreement. Lease amount 5700, - + energy 1200, -. I require a bail of 10,000. Internet and cable TV are brought into the apartment, activation according to agreement. Available from 15.11.2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540092
Dispozice1+1
Dostupné od15. 11. 2018
VlastnictvíDružstevní
Plocha37
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.