Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyTulešická, Praha - Zličín

Rezervováno
Tulešická, Praha - ZličínVýtah • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Exkluzivní nabídka pronájmu dispozičně prostorného a čistého bytu 4+kk v osobním vlastnictví přímo od majitele.

Užitná plocha 100 m2, lodžie 35 m2 + parkovací stání. 4/5NP, Praha Zličín, Tulešická 469, výstavba 2011, Metropole.

Dispozice: předsíň s vestavnou skříní, z předsíně vstup do všech pokojů zvlášť a do komory. Z každého pokoje je vstup na venkovní lodžie. Podlahy: velkoformátová dlažba v předsíni, v pokojích i v kk vinylové podlahy, v 1 pokoji koberec. Vnitřní žaluzie ve všech oknech.

Velká lodžie přístupná z pokoje a obýváku. Druhá menší lodžie přístupná z dalšího pokoje a ložnice. Obě nabízí hezký výhled na okolí, východ, sever, západ. Soukromí zajištěno.

Obývací pokoj je prostorný a je zde místo pro sedací soupravu, obývací stěnu a také jídelní stůl.

Kuchyň je bílé barvy na zakázku (Infini) s vestavěnými spotřebiči Siemens (elektrická horkovzdušná trouba s grilem a mikrovlnkou, indukční sklokeramická deska, odsavač par, myčka, pracovní deska jednolitá na míru Korian.

Kuchyň má barový pult, který je součástí linky s prostorem pro vinotéku.

V bytě 2x WC. Prostorná koupelna, s rohovou vanou a přípojkou na pračku, přístupná z chodby. Druhá koupelna se sprchovým koutem, franc. oknem a WC je přístupná z ložnice.

Prostorná komora a venkovní uzavřený výklenek s přístupem z větší lodžie, s roletou pro uložení např. venkovního nábytku. Sklep není k dispozici. Úložný prostor řešen 3 vestavnými skříněmi v pokojích a předsíni.

K bytu náleží vnitřní krajní široké parkovací stání v nejbližší blízkosti k východu i výjezdu z garáží a k výtahu. Bezpečnostní vstupní dveře s protipožární ochranou Next. V celém bytě ve všech pokojích a místnostech jsou svítidla LED, v kk a v hlavní koupelně stropní podhledy s bodovými světly.

Byt je umístěn ve čtvrtém podlaží z pěti, prostorný výtah.

Vstupy do domu na čipy, dálkově ovládaná garážová vrata. V domě nově instalován bezpečnostní kamerový systém.

Metro a metropole Zličín vzdálena pouze 10 min chůze od domu, IKEA, Globus v blízkosti. Letiště 10 minut autem. Za domem je park, dětské hřiště v blízkosti jsou cyklistické stezky. Nově i zastávka BUS, krátké intervaly na Metro Zličín, doba jízdy 3 minuty.

Byt je zcela vyklizen a nezařízen, zůstává jen kompletní kuchyně se spotřebiči, dále vestavná TV komoda ve výklenku v OP, zůstávají i 3 vestavné šatní skříně, drobný nábytek v koupelnách, bez pračky. V komoře bez regálů, zcela vyklizeno. Foto je z doby zařízení bytu.

Doporučuji zájemcům, kteří hledají prostorný byt, s výhledem na okraji sídliště, k okamžitému bydlení v dosahu metra. Sídliště Metropole je již zcela dostavěno, je zde dobře fungující restaurace Černá ovce a prodejna potravin večerka. Další moderní restaurace U Sousedů v těsné blízkosti ve sportovním areálu FC Zličín. Další kompletní infrastruktura, (mimo Globus, Avion a OC Metropole), je v nedalekých Řepých, včetně tramvajového i vlakového spojení do centra. Dobrá dostupnost je i na metro A, Nemocnice Motol , busem č. 180 - metro Motol, Vypich až na Dejvickou. 10 minut chůze přes park je nová moderní MŠ a 2 další MŠ v těsné blízkosti, dokončená výstavba druhé a větší ZŠ v areálu sídliště pro plnohodnotné rodinné bydlení.

Cena s parkovacím stáním ve společné garáži pod domem.

Byt pronajmu pouze solidním a bezproblémovým zájemcům po vlastním výběru. Standardní legislativně aktuální nájemní smlouva. Ne RK. Preferuji CZ - SK.

Po špatné zkušenosti žádné sdílené bydlení, studenti, ani pracující. Pouze rodinné bydlení, bez psů. Nepronajímám samostatným osobám.

Nadstandardní prostorný byt se 2 koupelnami i wc, s garážovým stáním, lodžiemi a krásným výhledem za velice slušnou cenu 3 pokojových bytů , volný ihned, bez provize realitní kanceláři, která může činit až 2 nájmy navíc....

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540240
Dispozice4+kk
Dostupné od24. 3. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.