Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 170 m² bez realitkyHlavní, Bubovice - Bubovice, Středočeský kraj

Hlavní, Bubovice - Bubovice, Středočeský kraj
Cena9 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 653 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba rodinného domu v klidné lokalitě uprostřed krásné přírody s dobrou dostupností do Prahy, který vyniká velkým světlým otevřeným prostorem, prostornými pokoji, dostatkem úložných prostorů a krásnou velkou jižně orientovanou terasou.

Jedná se o dřevostavbu s dispozicí 4KK s možností jednoduchého dodělání na 5KK.

V přízemí je prostorná vstupní hala, vstup do garáže, šatna, věstavěný botník, toaleta pro hosty a vstup do obývcího pokoje. Přízemí tvoří jeden velký otevřený prostor s obývacím pokojem (cca 40 m2), jídelním koutem, pracovním koutem a velkou kuchyní (cca 25 m2). V jedné části je otevřený strop i do 1. patra. Celý prostor má více jak 80 m2. Vtup na terasu jak z obývacího pokoje tak i z kuchyně. Terasa je orientovaná na JV a táhne se podél celého domu.

Kuchyně je vybavena novou kuchňskou linkou s kvalitními spotřebiči - US lednice, trouba, velká bezzónová indukční deska, myčka, jeden dřez na vaření a dvojdřez na nádobí.

Do prvního patra vedou masivní dřevěné schody. V prvním patře se nachází hlavní ložnice s vlastním balkónem, en-suit koupelnou s velkým sprchovým koutem, dále je zde vstup do prostoru pro velkou šatnu (může to být další samostatná místnost). V prvním patře jsou dále 2 pokoje (jeden z nich má opět vlastní balkon cca 8 m2) a druhou kouplelnu vybavenou vanou, umyvadlem, toaletou a přípojkami na pračku a sušičku.

Celý dům je velice světlý a je zařízen v moderním a originálním duchu. Velice prakticky vymyšlené pro pohodlné bydlení ve velkých prostorných místnostech a dostatkem světla a místa pro uložení věcí.

Parkování je možné buď v garáži nebo na velké příjezdové vydlážděné cestě před domem (velice pohodlně zaparkujete 2 auta).

Přímo ve vesnici jsou dvě hospody, kde se vaří i během dne. Další veškerá občanská vybavenost v obci Loděnice. Výborná dostupnost do centra Prahy(40 min), 15 min od Metropole Zličín nebo 10 min od Berouna. V blízkosti se nachází lom Velká Amerika (5 min) nebo golfové hřiště Albartross (10 min).

Prohlídky po osobní domluvě.

Pište nebo volejte 777 444 371.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540265
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 2019
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha170
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku607
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.